Gina Pistol rămâne fără Asia Express? Ce se întâmplă cu reality-show-ul de Antena 1

Publicat pe

Gina Pistol este pe cale să rămână fără emisiunea Asia Express, pentru că reality-show-ul ar putea fi suspendat anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Se lucrează la tot felul de itinerarii, dar dacă nu se deschid granițele, nu ai cum să filmezi. Pregătirile și documentarea despre orașe, obiceiuri, mâncăruri și istorie durează foarte mult, trebuie să se ia legătura cu cei din țara respectivă, trebuie aprobări de la autoritățile din Asia. Este posibil să se decaleze filmările pentru 2020. Nu se renunță la idee, sunt niște contracte semnate. Este posibil să fie o schimbare de ultim moment, se duc negocieri cu vedetele ca să fie totul pus la punct', au dezvăluit surse citate de Click.ro

Înainte de a fi prezentatoare la „Asia Express”, Gina Pistol a fost și ea concurentă la reality-show-uri precum „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și „Nea Marin”. 

Vedeta a spus că ar mai participa la astfel de show-uri, însă depinde de partenerul pe care îl ai. Gina spune că nu ar merge cu iubitul ei, Smiley, pentru că el este comod și deloc aventurier.

„Aș mai merge în astfel de reality-show-uri, dar depinde cu cine, pe cine ai partener cu care să mergi. De exemplu, cu Smiley n-aș putea merge, pentru că el este comod și nu s-ar aventura. Dar eu m-aș duce și nu știu dacă e ceva ce nu aș face. Aș face tot ce ar face concurenții, pentru că nu sunt mofturoasă. Știu că nu e ușor, iar dacă stai pe canapea și te uiți, poți comenta. Cum fac alții. Dar de exemplu, îi înțeleg pe Adda și pe Cătălin (n.r. concurenți la Asia Express), care numai ei știu prin ce au trecut. Dar copiii ăia se înțeleg și se iubesc”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol rămâne fără Asia Express? Ce se întâmplă cu reality-show-ul de Antena 1Gina Pistol rămâne fără Asia Express? Ce se întâmplă cu reality-show-ul de Antena 1

„Era bine să mai dureze și să mai avem ce da telespectatorilor în izolare. Să vedem acum ce va urma cu sezonul patru, pentru că nu se știe nimic deocamdată”, ne-a mai povestit Gina Pistol.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter