Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, afectată financiar de pandemie. Nicoleta Voicu s-a mutat la țară și trăiește din pensia părinților: "A fost umilitor să..."

Publicat pe

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu a fost afectată din plin de pandemia de coronavirus. Se pare că fosta parteneră a lui Gheorghe Turda nu își mai permite traiul în București, motiv pentru care a luat decizia de a se muta la țară, unde trăiește din pensia părinților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nicoleta Voicu a fost extrem de afectată din punct de vedere financiar de pandemia de coronavirus. Precum s-a întâmplat și în cazul altor vedete, ea mai multe evenimente i-au fost anulate, motiv pentru care solista s-a văzut în situația de a se întoarce la țară, unde locuiesc părinții ei, pentru a mai scuti din cheltuieli.

Precum era de așteptat, interpretei de muzică populară nu i-a fost deloc simplu să facă această schimbare, ba chiar i s-a părut umilitor, după cum a declarat chiar ea.

Citește și: Motivul pentru care Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit:'După un an şi trei luni…'

Nicoleta Voicu: „Nu aveam nicio rezervă financiară

„Cariera mea artistică și toate eforturile mele au fost afectate din punct de vedere financiar, toate evenimentele fiind anulate. Neavând altă sursă de venit, am avut o lună cu un gol financiar. Nu aveam nicio rezervă financiară. Am fost nevoită să plec la ai mei fiindcă sunt cheltuielile de toate zilele, o minunată factură, o rată la bancă (…) A fost umilitor sinceră să fiu, în sufletul meu, să ajung să trăiesc din pensia părinților mei care au 83 de ani fiecare', a spus Nicoleta Voicu pentru Antena Stars. 

Acum, artista susține că mai revine în Capitală doar pentru a mai plăti unele facturi și nu știe ce urmează să facă în continuare, în contxtul restricțiilor impuse de autorități pe fondul pandemiei.

Citește și: Gheorghe Turda s-a despărțit de iubită. Motivul pentru care relația cu Nicoleta Voicu a luat sfârșit:'Nu se poate trăi cu ea'

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, afectată financiar de pandemie. Nicoleta Voicu s-a mutat la țară și trăiește din pensia părinților: "A fost  umilitor să..."Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, afectată financiar de pandemie. Nicoleta Voicu s-a mutat la țară și trăiește din pensia părinților: "A fost  umilitor să..."

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă