Doinița Oancea a fost la un pas de a ajunge victima unei căsătorii aranjate: "A venit acasă la mama și i-a spus că vrea să ne căsătorim"

Publicat pe

Doinița Oancea a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare din adolescența sa, când iubitul s-ar fi prezentat la ușa mamei sale pentru a o cere în căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Doinița Oancea a făcut câteva declarații neașteptate cu privire la un episod din adolescență, când a fost cerută în căsătorie. Iubitul din liceu al frumoasei brunetei ar fi mers la mama ei pentru a-i cere mâna.

„A fost ciudățel pentru un copil. A considerat că băiatul respectiv, care mă plăcea foarte mult, dar fără ca eu să îi dau de înțeles că aș dori asta, a venit acasă la mama și i-a spus că vrea să ne căsătorim. Iar mama a zis „da'. Ușor, ușor, lucrurile s-au întâmplat cum a trebuit și nu s-au întâmplat, în cele din urmă', a declarat Doinița la Antena Stars.

Citește și: Cum a ajuns Doinița Oancea actriță.A terminat Facultatea de Jurnalism și a avut chiar și o emisiune proprie

Doinița Oancea: „Nu a acceptat ca eu să mă mărit la 18 ani”

Totul s-a întâmplat înainte de terminarea liceului și chiar dacă mama sa a avut un răspuns afirmativ la acel moment, precum era de așteptat era prea devreme pentru a se pune problema de nuntă, pentru că nici mama ei nu și-ar fi dorit ca fiica să se așeze la casa ei înainte de a-și termina studiile.

„Nu a acceptat ca eu să mă mărit la 18 ani. Ea a spus că „da, dar mai am școală de făcut'. Ea îl plăcea. I se părea o persoană foarte ok și atunci. Eu abia terminam liceul, urma facultatea și, na…', a mai precizat actrița.

Citește și: Motivul pentru care Doiniţa Oancea şi-a ascuns iubitul.Actriţa şi Adi sunt de doi ani împreună – EXCLUSIV

În prezent, Doinița Oancea trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Călin. Cei doi par să-și fi găsit fericirea unul în brațele celuilalt, numai că nu se grăbesc pentru a trece la următorul nivel în relație.

Doinița Oancea a fost la un pas de a ajunge victima unei căsătorii aranjate: "A venit acasă la mama și i-a spus că vrea să ne căsătorim"Doinița Oancea a fost la un pas de a ajunge victima unei căsătorii aranjate: "A venit acasă la mama și i-a spus că vrea să ne căsătorim"

Sursa foto: Facebook

Citește și: Câte operații estetice are Doinița Oancea. Actrița a spus adevărul:'Trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că îmbătrânesc'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter