Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre faptul că vor deveni părinți. Ce sex are bebelușul lor

Publicat pe

Gina Pistol și Smiley au făcut primele declarații despre bebelușul pe care îl așteaptă. Cei doi se află în vacanță în Grecia și au filmat un videoclip în care vorbesc despre relația lor, momentul în care au aflat că vor fi părinți, dar și motivul pentru care au preferat să țină acest lucru în secret, până acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol a mărturisit că medicii i-au spus că nu va putea face copii, motiv pentru care a fost cu adevărat surprinsă să afle că este însărcinată.

Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre faptul că vor deveni părinți. Ce sex are bebelușul lorGina Pistol și Smiley, primele declarații despre faptul că vor deveni părinți. Ce sex are bebelușul lor

Vedeta a povestit că se simțea obosită, însă a pus acest lucru pe seama filmărilor intense. Totuși, vedeta a decis să facă un test de sarcină, care a ieșit pozitiv.

Gina Pistol confirmă subtil că este însărcinată? Cum s-a dat de gol iubita lui Smiley: „Trec printr-o perioadă…”

Medicii i-au spus că nu poate avea copii

Pentru că este o sarcină cu risc, din cauza faptului că prezentatoarea are peste 35 de ani, Gina și Smiley au preferat ca sarcina să treacă cu bine peste primul trimestru, astfel încât să poată da vestea fără emoții că se va întâmpla ceva rău cu bebelușul.

Gina Pistol, atacată dur în timpul vacanței cu Smiley! Vedeta a făcut public mesajul jignitor

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit sexul bebelușului

Cei doi au anunțat că vor avea o fetiță, iar Gina a și plâns și pe parcursul videoclipului, vizibil emoționată.

La rândul lui, Smiley a povestit cum a fost momentul în care a aflat că va fi tătic și s-a declarat încântat de rolul în care urmează să se afle curând.

Eu încă mai procesez informația, trebuie sp schimb puțin casa, să-mi schimb puțin programul. Dar cele mai multe schimbări vor fi în viața Ginei. Vestea a fost o mare bucurie și o mare surpriză pentru amândoi, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că toate lucrurile sunt așa cum trebuie. După cum știm cu toții, primul trimestru este cel mai greu. Mai ales că o femeie este trecută de 35 de ani… Am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia – a declarat Smiley, completat de Gina.

Eu mă bucur mult de ceea ce trpiesc acum, indiferent de preț. Vreau să fiu o mamă cool și să copilăresc alpturi de copilul meu – a declarat Gina

Mie doctorii nu mi-au dat șanse să rămân însărcinată. Eu credeam că sunt obosită sau că am o dereglare hormonală, munceam foarte mult în perioada aia.

Gina Pistol: Medicii mi-au spus că nu pot rămâne însărcinată

Dumnezeu a avut alt plan. De-aia am ținut secret atâtea luni. Vârsta, analizele mele nu mă recomandau pentru a rămâne însărcinată natural. Am făcut un test de sarcină, ieșise o linie perfectă, una mai ștearsă. Am crezut că nu am făcut ceva bine. Am lucrat mult în ziua aia, ți-am zis să nu te culci, că vreau să îți spun ceva. Am ajuns pe la 1 jumatătate dimineața, am luat testul și i-am zis lui Andrei – cred că sunt însărcinată. Și ne uitam unul la altul și râdeam. Nu știu să explic starea aia. Îmi era frică să mă gândesc. În lunile ce au urmat, totul era nesigur… dar acum totul este în regulă. Vrem să numim fetița… Regina (glumește) – a declarat Gina.

Eu am avut o perioadă tare dificilă, de-aia nu mi-am anunțat nici părinții. Când cei din presă au aflat încă nu depășisem acea perioadă grea, aveam două luni, două luni și jumătate de sarcină, atunci – a mai spus Gina.

Smiley și Gina au povestit și despre relația lor, dar și despre ce fel de părinți vor fi. În vreme ce Smiley spune că va fi un tătic indulgent, convins fiind că va fi complet „o victimă' în relația cu viitoarea lui fiică, Gina spune că va fi o mamă cool, care va avea o relație bazată pe prietenie cu fetița sa.

Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol. Ce fotografie a postat cu iubita însărcinată

Este prima oară când cei doi se afișează împreună cu voia lor și vorbesc deschis despre această relație.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter