Andreea Bălan, mesaj pentru George Burcea... în versuri! " Tot ce-a fost odată noi, azi e doar un vis pierdut"

Publicat pe

Povestea dintre Andreea Bălan și George Burcea e departe să fi ajuns la final, declarațiile amândurora ținând prima pagină a presei. Iată însă că Andreea Bălan și-a istorisit drama, de data asta, prin intermediul versurilor și al muzicii…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și George Burcea au ajuns, din păcate, la finalul unei căsnicii care, la începutul acestui an nu dădea deloc semne de degradare, ba chiar dimportivă. Cei doi aveau o familie frumoasă și nimic nu părea să anunțe deznodământul.

Iată că, doar câteva luni mai târziu, celebrul cuplu s-a destrămat și ambii parteneri au pornit pe drumuri separate. Mai întâi Andreea, care acum trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint, iar recent, și George, care s-a îndrăgostit, la Ferma, de Viviana Sposub…

Citește și:Cătălin Scărlătescu, interviu sincer despre viața personală: „Eu mă îndrăgostesc tot timpul”. Ce spune despre ultima dezamgire în amor/ EXCLUSIV

„Nu mă întreba de ce există despărțiri”

Artista a lansat recent piesa Poveste de toamnă', cea de a patra melodie de când s-a separat de soțul ei, iar versurile sunt, fără doar și poate, o radiografie a mariajului lor ratat.

Nu mă întreba de ce există despărțiri / De ce lăsăm totul în urmă / Și cum ajungem să trăim din amintiri / Și fericirea-i doar un simplu dans pe sârmă

De ce inimile noastre se opresc? / De ce sufletele nu se mai iubesc? / Pe dinăuntru goi, o luăm de la început / Tot ce-a fost odată noi, azi e doar un vis pierdut' sunt versurile prin care Andreea Bălan își istorisește tristețea.

Andreea Bălan, mesaj pentru George Burcea... în versuri! " Tot ce-a fost odată noi, azi e doar un vis pierdut"Andreea Bălan, mesaj pentru George Burcea... în versuri! " Tot ce-a fost odată noi, azi e doar un vis pierdut"

Apoi, povestea devine și mai personală, Andreea Bălan recunoscând, de fapt, că nu s-a așteptat să fie părăsită…

 Poveste de toamnă despre tine și ea / Tu n-ai crezut când îți spunea: «Voi pleca» / Și iar te pierzi printre pahare de vin / Că n-ai iubi dacă nu doare puțin'.

… Dar și despre amintirile dureroase, care le-au marcat căsnicia:

Nu mă întreba de ce există amăgiri / Și ni se pare mai ușor / Să uităm de noi când nu găsim ieșiri / Din amintiri care ne dor' sunt alte versuri din single-ul scos astăzi de Andreea Bălan.

George Burcea, din nou îndrăgostit

După ce Andreea Bălan și-a refăcut viața cu Tiberiu Argint, fostul ei soț, George Burcea, a mărturisit că nu a venit la Ferma să se îndrăgostească. Iată însă că întâlnirea cu Vivana Sposub i-a schimbat sentimentele…

Momentul în care George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat pasional la Ferma va deveni, cu siguranță, unul de referință pentru show, asta cu atât mai mult cu cât, de atunci, fanii îi consideră un cuplu.

Chiar dacă la început nu au recunoscut și chiar au evitat, o vreme, să dea apă la moară cârcotașilor, în cele din urmă George Burcea și Viviana Sposub nu și-au mai putut stăpâni sentimentele, iar asta s-a văzut în timpul emisiunii. Recent însă, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși împreună în gara din Constanța, pregătiți de vacanță, veseli, fericiți… în timp ce se sărutau.

Citește și: Ce salariu avea Gabriela Firea la Primăria Capitalei. Averea pe care o are cu soțul ei, Florentin Pandele, este una impresionantă!

Foto: Instagram, RTV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter