Raluca Aprodu, despre relația cu Tudor Chirilă, în VLAD: "Au fost dificile scenele în care trebuia să mă bată"

Publicat pe

Raluca Aprodu s-a alăturat recent în calitate de soție a lui Tudor Chirilă în serialul VLAD. Raluca Aprodu face primele declarații despre relația pe care o are cu Tudor Chirilă pe platourile de filmare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai multe nume noi s-au alăturat serialului VLAD, unul dintre aceste nume fiind Raluca Aprodu, care a intrat în scenă de săptămâna trecută, în calitate ca soție a lui Tudor Chirilă.

Citește și: Cabral, în rol de tată. Cum e viața cu o fiică adolescentă și cu un bebeluș:„Nu sunt deloc popular, ba chiar din contră'/ EXCLUSIV

Raluca Aprodu joacă rolul Ivanei în VLAD, soția politicianului Drăgoi, interpretat de Tudor Chirilă: „Mi-a plăcut foarte mult personajul pe care l-am avut de interpretat, acesta a fost unul dintre motivele pentru care m-a bucurat foarte mult că am jucat în „Vlad”. Mi-a plăcut foarte mult Ivana, personajul meu, replicile pe care le-am dat, scenele pe care le-am avut de jucat. E o femeie autentică„, a spus Raluca Aprodu pentru Click!.

Citește și: Rose Leslie este însărcinată.Kit Harington va fi tată pentru prima dată

Raluca Aprodu și Tudor Chirilă sunt soț și soție în VLAD

Raluca Aprodu a ținut să menționeză că îi cunoștea foarte bine și de foarte mult timp atât pe Adi Nartea, cât și pe soțul ei din serial, Tudor Chirilă.

În ceea ce privește scenele filmate alături de Tudor Chirilă, Raluca Aprodu a ținut să precizeze că cele mai dificile au fost cele în care soțul ei a fostnevoit să o bată, având în vedere legătura cu Vlad.

Citește și: Dana Budeanu, prima reacție după ce Gabriela Firea a pierdut Primăria Capitalei:„Alegerile nu sunt pentru bogați!'

Nu știu ce înseamnă grele, însă dificil din punct de vedere tehnic au fost scenele alea în care trebuia să mă bată Tudor Chirilă. Presupune un soi de atenție în plus față de actorie. Nu mai grele decât celelalte„, a mai spus Raluca Aprodu pentru sursa citată.

Cine este Raluca Aprodu din VLAD

Raluca Aprodu are 35 de ani și este actriță, însă a avut o carieră și în modeling.

Citește și: Tudor Chirilă va juca rolul unui politician în serialul „Vlad”:”Încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou”

Raluca Aprodu a început să lucreze ca fotomodel la 17 ani, când a câștigat castingul pentru o reclamă la o ciocolată de renume. Au urmat apoi numeroase apariții pe coperțile revistelor de modă și a dat curs altor oferte pentru contracte publicitare avantajoase. În paralel cu modellingul, Raluca încearcă să-și facă un nume în lumea filmului.

Raluca Aprodu, despre relația cu Tudor Chirilă, în VLAD: "Au fost dificile scenele în care trebuia să mă bată"Raluca Aprodu, despre relația cu Tudor Chirilă, în VLAD: "Au fost dificile scenele în care trebuia să mă bată"

Raluca Aprodu are în portofoliul de actriță câteva apariții importante în seriale autohtone și filme precum Păcatele Evei’, Om sărac, om bogat’, Doctori de mame’, Blood and Chocolate’, Na vlastní nebezpecí’, Contra timp’, Ho, Ho, Ho, Contra timp 2.

Tudor Chirilă este un politician important în VLAD

Tudor Chirilă interpretează rolul lui Drăgoi, un politician important, care va avea un impact covârșitor în întreaga poveste.

Citește și: Elena Lasconi este noul primar din Câmpulung Muscel.Ce scor au obținut vedetele care au candidat la alegerile locale din 2020

„Prezența în VLAD îmi oferă mai multe oportunități: prima ar fi aceea de a reconfirma dorința și disponibilitatea mea de a face film, chiar dacă VLAD e un serial. Există probabil prejudecata că muzica prevalează în viața mea, ceea ce nu este adevărat. Și sunt bucuros să pot dezminți asta. A doua ar fi o întâlnire cu actori talentați, mai puțin posibilă în teatru. Apoi, este încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou și de multe ori solicitant. Ideea de a juca un politician mi se pare iarăși interesantă, având în vedere repulsia pe care mi-o trezesc diverse figuri din spectrul politic românesc. E bine că am de unde să mă inspir. Și sper să reușesc să fiu credibil în acest rol’, a susținut Tudor Chirilă, care apare într-o ipostază extrem de diferită față de valorile sale.

Citește și: Raluca Aprodu va juca în serialul VLAD.Ce rol va interpreta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter