Tudor Chirilă va juca rolul unui politician în serialul "Vlad": "Încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou"

Publicat pe

Tudor Chirilă urmează să se alăture echipei din serialul Vlad difuzat pe PRO TV, începând din această primăvara.

Tudor Chirilă va juca rolul unui politician în serialul "Vlad": "Încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou"Tudor Chirilă va juca rolul unui politician în serialul "Vlad": "Încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou"

Tudor Chirilă va interpreta rolul lui Drăgoi, un politician important, care va avea un impact covârșitor în întreaga poveste. Rămâne de aflat cărei „tabere” i se va alătura: Iordache sau Cezar.

Drăgoi este căsătorit cu Ivana, noul personaj din VLAD, interpretat de către Raluca Aprodu.

Citește și: Manuela Hărăbor va juca în serialul Vlad.Ce părere are despre rol și cum se va acomoda

„Prezența în VLAD îmi oferă mai multe oportunități: prima ar fi aceea de a reconfirma dorința și disponibilitatea mea de a face film, chiar dacă VLAD e un serial. Există probabil prejudecata că muzica prevalează în viața mea, ceea ce nu este adevărat. Și sunt bucuros să pot dezminți asta. A doua ar fi o întâlnire cu actori talentați, mai puțin posibilă în teatru. Apoi, este încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou și de multe ori solicitant. Ideea de a juca un politician mi se pare iarăși interesantă, având în vedere repulsia pe care mi-o trezesc diverse figuri din spectrul politic românesc. E bine că am de unde să mă inspir. Și sper să reușesc să fiu credibil în acest rol', a susținut Tudor Chirilă.

Citește și: Cine este Raluca Aprodu.Actrița va juca în serialul „Vlad'

Se pare că Tudor Chirilă va apărea într-o ipostază extrem de diferită față de valorile sale.

Noul sezon VLAD este plin de suspans și tensiuni, iar noile personaje introduse vor influența cursul acțiunii. De curând, echipei Vlad s-au alăturat două mari actrițe: Manuela Hărăbor, pe care am văzut-o deja în serial, în rolul unei managere de hotel, și Raluca Aprodu, care va apărea în curând, în rolul Ivanei, soția politicianului Drăgoi.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Adrian Titieni va juca în serialul VLAD.Primele declaraţii despre rolul său, cel mai temut personaj din noul sezon

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter