Harry și Meghan, în vizită la Regina Elisabeta. Motivul este surprinzător

Publicat pe

Harry și Meghan, în vizită la Regina Elisabeta. Meghan Markle și prințul Harry nu și-au mai petrecut timpul în compania familiei regale de mai bine de un an. Deși singur, Harry a mers la înmormântarea prințului Philip în aprilie, soția lui a dispărut din peisaj încă dinainte de pandemie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Iată că acum, cuplul regal și-a propus o întâlnire cu Regina Elisabeta, iar motivul este, cel puțin surprinzător. Potrivit The Sun, scopul este unul de natură emoționantă.

Harry și Meghan, în vizită la Regina Elisabeta. Motivul este surprinzătorHarry și Meghan, în vizită la Regina Elisabeta. Motivul este surprinzător

Prințul Harry și Meghan vor să o prezinte Reginei Elisabeta a II-a pe Lilibet, fiica lor care s-a născut în iunie. Până în prezent, regina Elisabeta nu a văzut-o nici măcar o dată pe cea mai tânără membră a Familiei Regale.

Harry și Meghan, în vizită la Regina Elisabeta. Este vorba despre botez

Ba mai mult, Harry și Meghan vor să o boteze pe Lilibet la castelul Windsor, lucru care bucură pe toți iubitorii Casei Regale, care, cel mai probabil își pierduseră speranța într-o reconciliere.

„Harry și Meghan au făcut această cerere, dar mulți oameni sunt șocați de curajul ei. Poate că vor cu adevărat să o vadă pe regină, dar este uluitor, având în vedere ceea ce au făcut în acest an …

Regina ține foarte mult la Harry și i-ar plăcea să-i vadă pe Lilibet și pe fratele ei Archie. Dar curtenii sunt surprinși de mișcare, mai ales din partea lui Meghan, după ce s-a întâmplat’, a declarat o sursă pentru The Sun.

Citește și: Astrologul Prințesei Diana, previziuni pentru fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry.Ce destin va avea Lilibet

Citește și: Prima reacție a Reginei Elisabeta după nașterea fiicei lui Meghan Markle și a lui Harry.Lilibet e a 11-a strănepoată

Citește și: A murit Jean-Paul Belmondo, o legendă a cinematografiei mondiale!

Citește și: Cum arată Adriana Bahmuțeanu în costum de baie, după ce a slăbit

Harry, două apariții într-un an în compania familiei sale

În aprilie, Harry s-a întors singur acasă pentru înmormântarea bunicului prințului Philip. Biograful Omid Scobie spune că Harry s-a întâlnit cu regina în privat de două ori în timpul șederii sale.

Apoi, în iulie, Harry a participat, la o ceremonie de dezvăluire a unei statui aparținând mamei sale. Se crede că apelurile de conciliere ale lui Harry includ conversații cu tatăl Charles și fratele William.

Specialiștii din Marea Britanie în Casa Regală spun că ar putea reveni după aniversarea celor 37 de ani pe care Ducele de Sussex îi va împlini pe 15 septembrie. Iar regina intenționează să rămână la Balmoral până în octombrie.

Meghan Markle a născut o fetiță, în iunie

Vineri, 4 iunie, Meghan Markle a născut o fetiță perfect sănătoasă. Bebelușul a cântărit la naștere 3,5 kilograme. Prințul Harry a asistat la nașterea fetiței sale.

Fiica Prințului Harry este al 11-lea strănepot al reginei, după fratele ei mai mare, Archie, și copiilor prințului William George, verii ei Charlotte și Louis. De asemenea, ea este al cincilea nepot al prințului Charles. Fiica lui Harry și Meghan Markle este a opta în linia tronului.

Fetița cuplului regal a venit pe lume a spitalul Santa Barbara Cottage pe 4 iunie, la ora 11.40. Fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry a primit numele Lilibet „Lili Diana, în memoria Prințesei Diana, mama lui Harry. Numele complet al bebelușului este Lilibet Diana Mountbatten – Windsor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter