Hillary Clinton este muza colecției de pantofi lansate de o artistă celebră

Publicat pe

După ce și-a încercat norocul în domeniul cosmeticelor și al parfumurilor, cunoscuta cântăreață Katy Perry se pregătește să dea lovitura și în domeniul modei. Artista și-a lansat recent propria colecție de încălțăminte, care, cu siguranță, va avea succes, dat fiind că a beneficiat și de o promovare neașteptată…

 

Stilul eclectic al cântăreței se regăsește pe deplin în designul pantofilor, colecția cuprinzând 40 de modele, de la pantofi stiletto la snickerși, materialele propuse de Katy, în afară de cele clasice, fiind extrem de îndrăznețe: plastic, vinil și metal în amestec cu alte materiale, precum și imprimeuri florale și combinații de culori neașteptate. În plus, prețurile acestora sunt accesibile, pantofii fiind comercializați la prețuri între 59 și 299 de dolari.

 

În fosta campanie electorală prezidențială recentă din Statele Unite, Katy a fost una dintre susținătorii entuziaști ai lui Hillary Clinton, căreia i-a făcut lobby cu fiecare ocazie și, chiar dacă fosta Primă Doamnă a Americii nu a reușit să câștige alegerile și să devină prima femeie președinte din istoria țării, Katy i-a rămas în continuare o fană devotată. Mai mult chiar, în onoarea fostei Prime Doamne, artista a creat niște pantofi superbi din piele întoarsă, cu toc transparent, în carepar a pluti în suspensie steluțe și luni argintii, pe care i-a botezat The Hillary'.

 

 

Impresionată de gestul artistei, Hillary Clinton i-a întors favoarea și a pozat cu pantofii ce-i poartă numele, într-o ținută foarte stilysh și asortată perfect cu încălțămintea de culoare roz, Katy grăbindu-se să posteze fotografia pe Instagram, alături de comentariul: „Hillary Clinton is wearing #TheHillary (n.r. – Hillary Clinton poartă #TheHillary). OMG, I LOVE HER SO MUCH! (Dumnezeule, o iubesc atât de mult!)'. Dacă la asta adăugăm și prețul extrem de accesibil (139$), cu siguranță colecția artistei se va bucura de un succes extraordinar, și nu doar în rândul doamnelor… democrate.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter