Jennifer Lawrence e în stare de şoc. Un prieten cu care poza în urmă cu 10 ani pe covorul roşu s-a sinucis!

Publicat pe

Actriţa Jennifer Lawrence a fost şocată când a aflat că un bun prieten, Clay Adler, vedetă MTV, s-a sinucis la vârsta de 27 de ani.

 

Adler trecea printr-o perioadă foarte dificilă după ce cariera lui nu cunoscuse încă acea ascensiune la care tânărul visa. Extrem de afectat de problemele din viaţa sa, Clay s-a sinucis cu un pistol la sfârşitul lunii martie după ce petrecuse o zi în compania prietenilor săi în California.

 

 

Jennifer Lawrence şi Clay Adler erau prieteni buni încă din 2007 când s-au întâlnit la Movieguide Award, însă drumurile lor aveau să se despartă, iar carierele lor au evoluat cu totul diferit.

 

 

În timp ce Jennifer a avut o ascensiune fulminantă la Hollywood, jucând în filme cu încasări uriaşe şi câştigând un Premiu Oscar, Clay Adler nu cunoscuse încă notorietatea.

 

Jennifer Lawrence este extrem de îndurerată de această pierdere, iar o sursă apropiată actriţei a declarat: „Este cu adevărat trist pentru că ea îsi aminteşte de el cu dragoste şi nimeni nu vrea sa afle astfel de veşti, mai ales despre cineva pe care îl cunoştea personal'.

 

Foto: Hepta, Imdb

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter