Hollywood in love – Cupluri care dovedesc că dragostea adevărată încă există!

Publicat pe

De cele mai multe ori, suntem tentați să idealizăm și să asociem poveștile de dragoste de pe micul și marele ecran cu cei care le dau viață, însă nu toți actorii au parte și în viața reală de povești de iubire ca-n filme. Iată însă niște cupluri a căror iubire a rezistat, chiar și în vârtejul vieții glamuroase de la Hollywood!

 

Robert Downey Jr. și soția sa, Susan, sunt căsătoriți de 12 ani și dragostea dintre ei pare să fie la fel de intensă. Adevărata parteneră a lui Iron Man este o doamnă fermecătoare și zâmbitoare, pe care actorul o idolatrizează, spunând că ea este cea care l-a ajutat să treacă peste momentele în care făcea abuz de alcool.

 

Un alt cuplu de pe urma căruia au curs râuri de cerneală este cel format din George Clooney și Amal Alamuddin. Cei doi s-au căsătorit în 2014, Amal fiind cea care l-a determinat pe Geoge să renunțe la burlăcie, când nimeni nu mai credea că se va întâmpla asta, iar acum, se pare că actorul se pregătește să devină tată… De gemeni!

 

După 9 ani de prietenie și alți cinci de căsnicie, Jessica Biel și Justin Timberlake sunt încă fericiți împreună. Cei doi au un copil și sunt cel mai bun exemplu că un cuplu căsătorit se poate bucura din plin de viață. Secretul lor e simplu – Justin și Jessica nu dau doi bani pe ce spun ceilalți despre ei.

 

Sherlock Holmes-ul secolului 21, Benedict Cumberbatch, și soția sa, Sophie Hunter, se adoră unul pe celălalt. El o răsfață ca pe o regină, iar ea îl consolează ori de câte ori are stări proaste și-i sprijină toate inițiativele. Actorul crede că nu e un tip ușor de iubit, dar, cumva, Sophie reușește să se achite de această sarcină dificilă.

 

 

De 7 ani inima lui Chris Hemsworth e ocupată să o iubească pe superba lui soție, Elsa Pataki. Nici măcar diferența de vârstă dintre ei – Chris e cu 7 ani mai tânăr ca ea – nu pare să le afecteze relația. Cei doi trăiesc fericiți împreună și au deja trei copii.

 

 

Penelope Cruz și Javier Bardem formează probabil cel mai popular cuplu spaniol din lume. Cei doi s-au întâlnit prima oară în 1992, dar s-au căsătorit 18 ani mai târziu, în 2010. Acum cresc doi copii împreună, care, indiferent cu care dintre părinți vor semăna, vor fi superbi.

 

 

Lui Benjamin Millepied și Natalie Portman li se citește fericirea pe față și, împreună, arată ca orice familie obișnuită. Și chiar așa și sunt, pentru că cei doi îndrăgostiți chiar fac totul împreună. Iar după nașterea fiului lor, relația lor a devenit și mai puternică.

 

 

O poveste adevărată de dragoste a adus împreună un actor faimos și un model brazilian. Astăzi Matthew McConaughey și Camila Alves au trei copii împreună, iar actorul declară că încă este îndrăgostit nebunește de soția lui. Camila, la rândul ei, îi este mereu alături, oferindu-i tot sprijinul său.

 

 

Zâmbetul fermecător și ochii albaștri pătrunzători ai lui James Bond nu au cum să nu facă inimile femeilor să bată mai repede. Nici măcar sclipitoarea actriță Rachel Weisz nu a putut rezista atracției carismaticului Daniel Craig. După 12 ani de relație și alți șase de mariaj, cei doi încă se comportă ca și cum ar fi la prima întâlnire.

 

Când spui iubire magică, nu poți să nu te gândești la Will Smith și Jada Pinkett Smith, care anul acesta împlinesc 20 de ani de căsnicie! Cei doi actori au doi copii împreună, iar el, chiar și după atâția ani, încă o numește „my queen' când vorbește despre ea și nu se jenează deloc să-și arate sentimentele în public.

 

Nicole Kidman și Keith Urban erau amândoi singuri și dezamăgiți în dragoste atunci când s-au întâlnit. Acum, când îi privești, trăiești cu impresia că e foarte simplu să ai o viață de familie perfectă. Cei doi au parcurs însă un drum lung, învățând împreună să depășească dependența de droguri și sevrajul. Astăzi, Nicole este o mamă fericită, iar Keith, un bărbat care-și iubește soția din toată inima.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Citește și:

Alain Delon și Romy Schneider – O iubire dincolo de veșnicie…

Elizabeth Taylor și Richard Burton – Cea mai tulburătoare poveste de iubire

Scrisoarea profetică a lui Leonard Cohen către celebra lui muză din tinerețe , Marianne Ihlen

 

Hollywood in love – Cupluri care dovedesc că dragostea adevărată încă există!Hollywood in love – Cupluri care dovedesc că dragostea adevărată încă există!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter