Ileana Stana Ionescu, apariție surprinzătoare la TV, alături de soțul ei. Cum arată actrița, la 85 de ani

Publicat pe

Ileana Stana Ionescu, una dintre marile actrițe ale României, a ajuns la 85 de ani și, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor cu mai bine de doi ani în urmă, mărturisește că își dorește să trăiască liniștită alături de soțul ei. De Sfântul Andrei, când și-a sărbătorit soțul, actrița a avut o apariție surprinzătoare la TV alături de partenerul ei de viață. Iată ce a mărturisit despre viața ei actuală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ileana Stana Ionescu a părăsit lumea teatrului și a filmului după nu mai puțin de 63 de ani trăiți în lumina reflectoarelor, iar acum, la 85 de ani, majoritatea timpului și-l petrece mai mult la pat. Deși îndrăgita actriță mărturisea, cu ceva timp în urmă, că nu mai are energia de pe vremuri și că de ceva timp nu-și mai aniversează ziua de naștere, iată că recent a serbat onomastica soțului său, Andrei Ionescu, în vârstă de 94 de ani. Cu această ocazie, marea actriță a făcut mai multe mărturisiri emoționante.

Ileana Stana Ionescu și soțul ei, un cuplu de 64 de ani

În vârstă de 85 de ani, Ileana Stana Ionescu trăiește împreună cu soţul ei, Andrei Ionescu, 94 de ani, şi el fost actor de meserie. Cei doi au un singur fiu, Andrei Manuel, care locuiește de ani buni în Statele Unite. Chiar dacă în ultima perioadă, din cauza vârstei înaintate, dar și a pandemiei, cei doi nu au avut prea multe motive să zâmbească, nu și-au piedut totuși optimismul. Într-o apariție surprinzătoare în emisiunea lui Cristi Brancu, la Prima TV, actrița și soțul ei au vorbit despre viața lor actuală.

„V-am așteptat fără să mă gândesc la un amănunt care era esențial. Să-i cumpăr soțului meu un cadou, cadou pe care nu i l-am cumpărat pentru că nu am avut timp… Și eu sunt profund nemulțumită pentru că eu voiam să îi ofer ceva, să îi fac o bucurie. Și toată dragostea pe care i-o port să fie înveșmântată într-un cadou frumos. Ei bine, nu-l are, mă are doar pe mine și trebuie să fie mulțumit cu asta. Nu m-am gândit la ceva anume, vedeam în magazine, dar dacă nu am putut', a declarat actrița în direct, citată de Libertatea.

„Nu putem circula pe vremea asta. Noi acum preferăm să stăm acasă, suntem aprovizionați de către un nepot de-al nostru și noi stăm cuminți acasă. Ce să facem… ăsta e timpul', și-a completat Andrei Ionescu soția.

De altfel, soțul actriței a povestit că acesta nu este singurul motiv de sărbătoare în familia lor, cei doi aniversând de curând un număr impresionant de ani de căsnicie.

„Suntem împreună de 64 de ani, mai exact, am împlinit luna trecută, pe 25', a mai spus soțul actriței.

Citește și: Povestea de viață a actriței Ileana Stana Ionescu. La 82 de ani, locuiește într-o casă în care plouă

Citește și: Ileana Stana Ionescu, despre viața la 85 de ani: „Am simţit că nu mă mai ascultă corpul”

Citește și: Cum sărbătoresc vedetele Ziua Națională a României. Cele mai frumoase urări de 1 Decembrie

Citește și: Chinurile prin care a trecut Maia Morgenstern după ce a jucat în Patimile lui Hristos:„Am fost agresată fizic, scuipată și zgâriată

„Eu îmi doresc să fiu fericită cum am fost în teatru”

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu nu au o viață ușoară la 85 și, respectiv, 94 de ani, în condițiile în care unicul lor fiu, medic de profesie, ete stabilit în SUA de mulți ani. Cu toate acestea, actrița și soțul ei nu sunt singuri, cei doi având alături o doamnă care îi ajută, dar și un nepot, iar relația cu fiul lor este una apropiată. De altfel, actrița și soțul ei nu au fost uitați de apropiați, care le-au fost alături în zi de sărbătoare.

„Noi am avut astăzi niște invitați, niște nepoți și strănepoți cu care am depănat amintiri din familie, și asta a fost, ca să zic așa, sărbătoarea noastră. Apoi, doamna care are grijă de noi, ne-a făcut cadou o pernă albastră, frumoasă, și m-am bucurat foarte mult. Considerăm familia partea cea mai sigură a existenței noastre. Este locul unde te refugiezi întotdeauna și când ai bucurii, și când nu ai, tot acasă este mai bine. Fiul nostru spunea de fiecare dată când se întorcea din excursii că nicăieri nu este mai bine decât acasă. Ceea ce mă și bucură. Înseamnă că l-am crescut cu bucurie', a declarat Andrei Ionescu.

Cât despre relația cu fiul ei, Ileana Stana Ionescu s-a declarat o mamă fericită, chiar dacă sunt despărțiți de un ocean.

„Este un sentiment care este greu de explicat și nici nu e frumos să vorbesc prea mult. Între noi, și vorbesc aici și despre soțul meu, este o relație extraordinar de bună, și de frumoasă, încât îmi e și greu să v-o descriu. Băiatul este cuminte, este bun, este înțelegător, este tot ce vreți', a spus actrița.

Soțul actriței a lăsat însă să se înțeleagă că dorul de copilul ei este copleșitor…

„Ea este ca mamele, probabil, dar cred că simte nevoia să îl prindă în brațe, mie îmi e suficient că vorbesc cu el la telefon. Îl simt lângă mine, discutăm, ea simte nevoia să îl țină în brațe', a mărturisit Andrei Ionescu.

Apoi, Ileana Stana Ionescu a dezvăluit și care este cea mai mare dorință a sa.

„Să nu mai fim în această situație în care suntem acum cu toată țara asta. Să trăim înainte, frumos. Eu îmi doresc să fiu fericită cum am fost în teatru, până la sfârșitul zilelor', a mai spus actrița, la Prima TV, în timp ce soțul ei a completat-o:

„Ne dorim să putem să depășim această perioadă, suntem vaccinați, cuminți și așteptăm să treacă această perioadă… să revină. Eu am vreo 21 de nepoți și strănepoți trebuie să am 30… eu vin dintr-o familie cu nouă frați. Ea are o verișoară în România, restul rudelor sunt în Italia, ea este italiancă după mamă'.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter