Ileana Sterp, umilită de un medic pentru că a întârziat la consultație: „A ieșit la mine și a început să zbiere, să se...”

Publicat pe

Ileana Sterp a fost umilită de un medic pentru că a întârziat la consultație. Însărcinată în ultimul trimestru, sora lui Culiță Sterp se confruntă cu o afecțiune la ochi, iar medicii care au consultat-o nu au reușit să găsească un remediu pentru problema ei. Recent, acesta a povestit că a trecut printr-o experiență umilitoare într-un cabinet de dermatologie, asta după ce ar fi întârziat câteva minute la programare. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De mai multă vreme, Ileana Sterp a vorbit despre afecțiunea pe care o are la ochi. Se pare că problema viitoarei mămici s-ar fi înrăutățit în timpul sarcinii, motiv pentru care a consultat mai mulți medici și a efectuat nenumărate investigații. Recent, sora lui Culiță Sterp a hotărât să mai ceară părerea unei medic, așa că s-a prezentat la un cabinet de dermatologie. Experiența a fost una umilitoare pentru viitoarea mămică, fiind mustrată pentru faptul că nu a reușit să găsească clinica unde avea programare.

Ileana Sterp, umilită de un medic pentru că a întârziat la consultație: „A ieșit la mine și a început să zbiere, să se...'Ileana Sterp, umilită de un medic pentru că a întârziat la consultație: „A ieșit la mine și a început să zbiere, să se...'

Ileana Sterp a fost umilită de un medic pentru că a întârziat la consultație. Soția lui Daniel Aloman s-a arătat deranjată de comportamentul medicului unde era programată, susținând că a izbucnit în lacrimi și a fost consolată de ceilalți pacienți care își așteptau rândul. 

Citește și: Ileana Sterp și Daniela Iliescu s-au împăcat.Cum au fost surprinse cele două, într-un videoclip postat de Culiță Sterp

Citește și: Ce probleme are Ileana, sora lui Culiță Sterp, însărcinată a doua oară:„Acum am ieșit de la control și…'

Citește și: DJ Harra luptă cu disperare să-și salveze mama, aflată în stare critică, la spital:”Nu știu dacă este legal ce face eu, dar…”

Citește și: Moșii de toamnă 2022.Tradiții, obiceiuri și superstiții

Ileana Sterp a fost umilită de un medic pentru că a întârziat la consultație

Pentru că nu găsea clinica unde avea programare, Ileana Sterp a decis să-l sune pe medicul dermatolog pentru a-i oferi câteva indicații. Aceasta a fost umilită în fața tuturor celorlalți pacienți, medicul atrăgându-i atenția că nu i s-a mai întâmplat o astfel de situație în cei 25 de ani de carieră.

„Știți vorba aia, te duci bou și vii vacă? Cam așa sunt eu astăzi. Am și o stare foarte nașpa, am plâns aici la omul ăsta la ușă. Doamne, eu n-am întâlnit medic mai… nu știu cum să-l numesc, îmi pare rău de el, sincer. Cred că are probleme psihice și ar trebui să renunțe la meseria asta.

În fine, și am intrat pe hol și zicea «Uită-te în față că scrie, uită-te, ce scrie, zi cu voce tare ce scrie?». Și am zis numele… Seviciu și nu mai știu cum îl cheamă. Am zis «Da, văd că scrie.». «Vezi, vezi că se poate?»- a ieșit la mine și mai erau vreo 5 oameni acolo pe hol, a ieșit la mine și a început să zbiere, să se răstească că «Băi, fată, ce atât de greu, mie în 25 de ani nu mi s-a întâmplat așa ceva»', a povestit Ileana Sterp, potrivit wowbiz.ro.

„Să faci scandal pentru nimic'

În cele din urmă, Ileana Sterp a fost consultată superficial de medicul în cauză și a fost trimisă la chirurgie plastică. Pentru că a ajuns la capătul puterilor, viitoarea mămică a izbucnit în lacrimi pe holul clinicii.

„Doamne… deci eram șocată efectiv că un doctor poate să aibă un astfel de atitudine, pe un hol întreg să ieși tu, să faci scandal pentru nimic până la urmă. Doamne, și după astea 5 minute, zice «Băi, eu n-am pățit așa ceva în 25 de ani, gata, nu te mai consult! Hai, la revedere!».

Și îmi închide ușa în bot. După care iese la o secundă și zice «Mă rog, rămâi, te consult așa superficial și gata.». Și instant am început să plâng, pentru că nu mai puteam, eu nu puteam să înțeleg. După au venit doamnele ce așteptau la rând acolo, au venit la mine, așteptau la altcineva, să mă consoleze', a povesit tânăra, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter