Ilie Năstase a fost externat din spital. Cum se simte după ce s-a vindecat de COVID-19

Publicat pe

Ilie Năstase s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Fostul tenismen a fost testat pozitiv cu COVID-19 și a fost nevoit să meargă la spital pentru tratament. În urmă cu puțin timp, soțul Ioanei Simion a fost externat și pare că se simte mult mai bine. Noi detalii despre starea sa de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase a fost internat la Spitalul Matei Balș din Capitală, după ce a ieșit pozitiv la infecția cu COVID-19. Totul s-a întâmplat după ce a venit din vacanța din Turcia.

Ilie Năstase a fost externat din spital. Cum se simte după ce s-a vindecat de COVID-19Ilie Năstase a fost externat din spital. Cum se simte după ce s-a vindecat de COVID-19

Din fericire, fostul tenismen a spus că a contractat o formă mai ușoară a bolii, dar a dat și detalii despre starea sa de sănătate de la momentul actual.

Citește și: Cum scapă soția lui Ilie Năstase de „fantomele trecutului!Ioana nu mai vrea să simtă în casă prezența lui Brigitte…

Citește și: Ilie Năstase se judecă la tribunal cu Ciprian Marica, după ce l-a scos din fundația ce-i poartă numele:„M-a păcălit!

Citește și: Cum se înțelege Daliana Răducan cu copiii lui Răzvan Simion:„Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel / EXCLUSIV

Citește și: Larisa Iordache se operează a șaptea oară:„Ce urmează mă sperie mai tare…

Ilie Năstase a fost externat din spital

În urmă cu doar câteva zile, Ilie Năstase a fost externat din spital, după ce a fost infectat cu COVID-19. În cadrul unui interviu, sportivul a declart că se simte bine la momentul actual și că nu a rămas cu nicio problemă. De asemenea, a mai spus că plămânii nu i-au fost afectați.

Mă simt bine! Nu am niciun fel de urmări și nici nu cred că s-a pus vreun moment să am asemenea probleme, fiindcă nu am fost intubat pe termen mediu sau lung. Am mai spus-o, am avut o formă ușoară a bolii și ca atare, plămânii mei sunt în regulă!', a declarat Ilie Năstase pentru impact.ro.

Soțul Ioanei Simion era vaccinat cu Johnson & Johnson, în momentul în care a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Medicii i-au spus că, dacă nu ar fi fost imunizat, cel mai probabil ar fi contractat o formă mai gravă a bolii.

„Da, am avut o anume medicamentație și ea a avut rezultate. Atunci, pe durata internării, nu acum, când am revenit acasă! Dar nu am avut febră, nici acum, nici atunci, ci doar o tuse care m-a chinuit pentru o vreme. Și chiar dacă s-a dovedit că vaccinul nu m-a ferit complet de boală, fără el probabil că aș fi mai mult de tras.

Și unii medici mi-au spus că dacă nu eram vaccinat, era foarte posibil să fi făcut o formă mai gravă. Eu am preferat să mă vaccinez cu Johnson&Johnson!, a precizat fostul nostru multiplu campion la tenis de câmp Ilie Năstase, pentru sursa citată.

„Se simte foarte bine”

De asemenea, mai multe surse din anturajul cuplului au declarat faptul că Ilie se simte mult mai bine și că soția lui îl ajută să treacă cu bine peste această perioadă.

„Ilie se simte foarte bine. De când a ieșit de la Matei Balș, îi este alături soția Ioana. Are grijă să îi dea medicamentația necesară, se asigură că mănâncă bine și, datorită faptului că este mereu veselă, îi transmite si lui Ilie starea și așa și-a revenit mai repede”, au declarat surse din anturajul familiei Năstase, pentru Click!

sursă foto- Hepta, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter