Imagini rare din casa Danei Budeanu: "Doar prințesele mănâncă sarmale". A purtat o ținută îndrăzneață, de Crăciun

Publicat pe

Dana Budeanu a postat, de Crăciun, câteva imagini din casa ei, decorată în spiritul Sărbătorilor și cu bucate „tradiționale” pe masă, respectiv tort și icre negre. Se știe că Dana Budeanu este o iubitoare de zahăr și nu este o împătimită a preparatelor pe care românii le pregătesc de Crăciun. Pe lângă luxul și eleganța din casa ei, Dana Budeanu a surprins și cu o ținută îndrăzneață, purtată de Crăciun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Creatoarea de modă Dana Budeanu a publicat pe rețelele sociale câteva poze superbe cu decorul de Sărbătoare din casa ei, dar și cu meniul ei preferat: dulciurile. Iar ținuta ei de Crăciun, una atipică, însă deloc surprinzătoare când vine vorba despre Dana Budeanu, a primit mii de aprecieri în mediul online.

Imagini rare din casa Danei Budeanu: "Doar prințesele mănâncă sarmale". A purtat o ținută îndrăzneață, de CrăciunImagini rare din casa Danei Budeanu: "Doar prințesele mănâncă sarmale". A purtat o ținută îndrăzneață, de Crăciun

Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu de Crăciun

De Crăciun, Dana Budeanu și-a decorat superb casa și a arătat câteva imagini pe rețelele de socizalizare. Sfeșnice din cristal pentru lumânări, tacâmuri din argint, lalele albe, candelabre masive, un brad împodobit elegant și un tort alb, pe care scrie „Rodia de dimineață'.

Dana Budeanu a declarat de multe ori că iubește Crăciun și că este sărbătoarea ei preferată, iar acest lucru s-a văzut și prin atenția acordată felului în care și-a împodobit casa. În schimb, designerul nu este un fan al sarmalelor, caltaboșului sau slăninei cu ceapă, iar într-una dintre poze a surprins unul dintre felurile de mâncare de pe masa de Crăciun: icrele negre, specificând, în dreptul fotografiei: „Doar prințesele mănâncă sarmale”.

Și ținuta sa de Crăciun a fost una atipică! Dana Budeanu a purtat un top din dantelă, aparent transparent, la care a asortat în partea de jos o pereche de colanți și pantofi cu tot foarte înalt.

Citește și: Adelina Pestrițu, ironizată subtil de Speak. Ce gest a făcut fostul iubit, la șase ani de la despărțire:’Faza e adevărată’

Citește și: Pictorial exclusiv cu Paula Seling și fiica ei, în vârstă de 9 ani. De ce a ținut totul secret până acum:„Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp’ / SUPEREXCLUSIVITATE

Citește și: Anghel Damian, Crăciun în familie cu Theo Rose și părinții ei.Ce cadou a primit de la socri: „Ce culoare…'

Dana Budeanu, discurs viral depre Crăciun și Revelion

De cum a venit luna decembrie, pe TikTok s-a viralizat un discurs ironic și totodată haios, prin care Dana Budeanu deplânge soarta bărbaților înainte de Sărbători:

„Sărbătorile sunt un regal pentru că se intră în această demență care este orchestrată de amețite, ele, o forță foarte mare. Deci, luna sărbătorilor este cel mai mare coșmar pentru 90 la sută dintre bărbați.

De ce credeți că-s fericiți? Bărbații care în toate zilele premergătoare și după Crăciun cară mâncare. Ei după 22 încep căratul sarsanalelor. Cară de la țară la București, cară de la soacre, cară de la celelalte soacre, cară de la mame, ei trebuie să aducă.

Când se întâmplă 1 decembrie i s-a terminat viața până pe 2 ianuarie, că trebuie să treacă și de Revelion. El nu mai vrea să treacă, mă, în anul următor pentru că iar vine Crăciunul.

Nu mai vrea Crăciun și Paște, nu mai vrea. El nu vrea de Crăciun. Adică de Crăciun fii mai bun şi ele sunt din ce în ce mai rele. Spune-mi și mie de Crăciun, care e liniștea omului? Bă, care-i liniștea bărbatului de Crăciun. Vreau să știu și eu ce face el de Crăciun?

99 % dintre bărbați vor să vină pur și simplu efectiv apocalipsa brusc și să rămână singuri cuc. Să dispară tot la masa de Crăciun, la toate zilele alea să dispară pentru că ei nu mai au nicio bucurie.

Atenție, bărbatul nu e construit să se bucure de făcut brad și de ales globurile.

Dar în fiecare an el trebuie să ajute. Voi aţi văzut, mă, copiii acuma nu mai vor decât cu tații? Să fie îmbrăcați de tați, să facă brăduțul cu tata, să meargă la patinoar cu tata, să meargă la țăndărică cu tata.

Deci ăștia sunt salahori și ele se uită la Brad Pitt.

Fiți atenți! Femeia este cea mai periculoasă specie de pe Terra. Femeile sunt periculoase! Dacă vă antrenați, nu aveți cum să învingeți această perversitate a femeii.

Nu aveți cum. Singura soluție este să spui NU la tot. De ce? Ca ea să ajungă să te considere un imbecil, că nu eşti în stare, nimic, înțelegi? Pentru că atunci nu te mai solicită la nimic.

Sunt bărbați liniștiți care cred că ei sunt în control. Nici cei mai șmecheri bărbați nu sunt în control. Pentru că fiecare bărbat are o slăbiciune pentru femeie.

Te rog să te duci la supermarket la ora 17:30. Sunt numai bărbați, de ce?Unde te duci când ieși de la birou? La supermarket că ai de luat. Ea nu se oprește că e obosită, se duce el.

Şi îi vezi acolo cum se uita în telefon dacă a luat aia şi aia. 

Poate vrei şi tu să ajungi acasă. Poate vrei şi tu un pahar de vin sau ceva, să zaci? Poate nu știu, lucrezi undeva de ți-e greu? Sau poate doar ești bărbat și simți asta. Nu mai există viața aia. 

E cel mai mare coșmar”, a explicat Dana Budeanu, în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter