În ce relații au rămas Andreea Marin și Ștefan Bănică, la nouă ani de la divorț: „N-a fost să fie așa”

Publicat pe

În ce relații au rămas Andreea Marin și Ștefan Bănică, la nouă ani de la divorț. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire, din care a rezultat o fiică, pe nume Violeta. Au rămas totodată în relații de prietenie, de dragul copilului lor. Iată ce a declarat celebra prezentatoare tv!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost printre cele mai iubite cupluri din showbiz, mai ales că fiecare dintre ei are un nume foarte cunoscut în România. Ambii au cariere de succes, iar în plan personal s-au iubit cu patos. Au decis, acum nouă ani, că vor să meargă pe drumuri separate, chiar dacă au și un copil împreună.

În ce relații au rămas Andreea Marin și Ștefan Bănică, la nouă ani de la divorț: „N-a fost să fie așa'În ce relații au rămas Andreea Marin și Ștefan Bănică, la nouă ani de la divorț: „N-a fost să fie așa'

Cei doi au fost căsătoriți din anul 2006 până în 2013 și au împreună o adolescentă superbă, în vârstă de 14 ani.

Citește și: Ce relație are Andreea Marin cu Radu Ștefan Bănică:„Așa văd eu lucrurile. E crescut cu mult…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum percepe Andreea Marin diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu:„Nu suntem oamenii care să trăiască…' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Tonciu îi aduce acuzații grave lui CRBL, după Survivor:”M-a jignit foarte urât și a vrut să dea în mine!”

Citește și: Reacția lui Cristi Borcea, după acuzațiile lui Hristu Chiacu. Afaceristul i-ar fi făcut avansuri iubitei lui:„Nu vreau să…'

În ce relații au rămas Andreea Marin și Ștefan Bănică, la nouă ani de la divorț

Andreea Marin și Ștefan Bănică au făcut furori acum mai bine de un deceniu, când formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Vedeta a vorbit sincer despre relația cu tatăl copilului ei, fiind invitată în podcastul Ilincăi Vandici de pe YouTube.

„N-a fost să fie așa. Poate ritmurile noastre nu s-au armonizat. Oamenii trebuie să aibă un ritm comun. Poate sunt prea energică eu pentru cei cu care am fost. Cert e că nu regret nimic. Cred că decât să stau în ceva în care nu mă simt confortabil, alegerea mea de a merge înainte a fost alegerea bună pentru mine. Cred că e foarte bine pentru ea să știe că, deși părinții ei nu sunt împreună, o iubesc nespus de mult amândoi. Noi am ajuns să înțelegem că cel mai important e copilul nostru. În asta constă relația noastră de azi. În momentul în care ea necesită ceva, suntem acolo pentru ea', a declarat Andreea Marin, în podcast.

În prezent, Andreea Marin are o relație foarte bună cu Violeta: „Atâta vreme cât eu exist, ea nu e niciodată singură. Ea nu trebuie să se simtă neiubită. Multe femei trec prin acest sentiment, că nu sunt iubite', a mai continuat ea.

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter