Trecutul neștiut al lui Deliric, iubitul Innei. A avut o relație cu Sânziana Negru

Publicat pe

Deliric are succes la femei frumoase din showbiz, asta-i clar! Acum trei ani, artistul a format un cuplu cu Sânziana Negru, iar cei doi erau foarte îndrăgostiți unul de altul. Acum, Deliric se iubește cu INNA, una dintre cele mai celebre artiste de la noi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA!DE MAI, GRATIS, AICI!

Puțini își mai aduc aminte, însă Deliric și Sânziana Negru au format un cuplu în anul 2017. Unul surprinzător, am putea spune, fiindcă, atunci, vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, cu atât mai mult cu cât ea era foarte discretă în privința vieții personale în ultima vreme. Totuși, Sânziana a ales să li-l arate tuturor pe cel de care era îndrăgostită…

Deliric și Sânziana Negru au format un cuplu acum 3 ani

La vremea respectivă, Sânziana le-a dat vestea fanilor săi de pe Instagram, unde a postat o fotografie în care, deși lui nu i se vedea chipul, fanii l-au depistat imediat pe artist din comentariul ei – „Din când în când @deliric”. Cei doi erau îmbrățișați și a fost nevoie de o singură imagine ca să-ți dai seama că erau extrem de îndrăgostiți unul de celălalt.

Trecutul neștiut al lui Deliric, iubitul Innei. A avut o relație cu Sânziana NegruTrecutul neștiut al lui Deliric, iubitul Innei. A avut o relație cu Sânziana Negru

Cele peste 5000 de like-uri primite la acea fotografie, la vremea respectivă, dovedesc că noul cuplu era pe placul fanilor, care le-au scris multe comentarii apreciative.

Vaaai, nu pot să cred, „E Deliric? Deci dacă e pe bune, sunteţi cei mai sau „Cât de tare!, au fost doar câteva dintre  comentariile primite de către cei doi din partea fanilor, pe contul de Instagram.

Deliric și Sânziana Negru au avut o relație extrem de discretă, atunci cuplul preferând să nu se afișeze prea mult împreună… Asta poate și pentru că relația Sânzianei Negru cu Smiley, care s-a încheiat în 2007, când el s-a îndrăgostit de Laura Cosoi, a fost una super mediatizată. Cei doi s-au despărțit cu aceeași discreție, iar anul trecut Deliric s-a îndrăgostit de INNA, cu care acum formează un cuplu.

Citește și: Dialog halucinant între Bianca Drăgușanu și prietenul lui Alex Bodi:'Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie'

Citește și: Probleme grave pentru Ionuț Belei. Câștigătorul de la Chefi la cuțite, dus de urgență cu ambulanța la spital:„Am rămas fără aer'

Citește și: Raluca Moianu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la moartea soțului său: „Ar fi dorit să fim cât de fericite putem'

Citește și: De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale:„Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor'/ EXCLUSIV

Deliric și INNA, un cuplu surprinzător

Atât INNA, cât și Deliric au fost întotdeauna discreți în privința vieții lor sentimentale, dar, dată fiind notorietatea artistei, era imposibil ca relația lor să rămână secretă. Mult timp s-a crezut că sunt doar colegi de breaslă și că el este fanul ei, având în vedere că purta tricouri pe care era inscripționat „INNA'. Dar iată că cei doi artiști le-au făcut o surpriză neașteptată fanilor lor, pentru că nimeni nu s-ar fi gândit că între ei se va înfiripa o relație.

În cele din urmă, INNA a fost cea care a dezvăluit că formează un cuplu cu Deliric, în luna august a acestui an. După ce l-a etichetat pe iubitul ei în niște fotografii și mai apoi a postat un filmuleț în care apărea și el, din vacanța romantică petrecută în Portugalia, recunoscând astfel relația, artista a făcut public că ea și Deliric formează un cuplu.

„Nu obişnuiesc să vorbesc despre viaţa mea personală şi nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Aţi fost vigilenţi”, a declarat INNA pentru Elle.

În trecut, Inna a trăit o lungă poveste de dragoste alături de impresarul ei, Lucian Ştefan. Artista a recunoscut că formează un cuplu abia după ce aveau la activ doi ani de relaţie, iar povestea lor de dragoste a durat 10 ani.

Fotograful artistei, John Perez, a fost următorul iubit oficial, după ruptura de managerul său. La fal ca în cazul relației anterioare, cei doi au recunoscut abia după doi ani că sunt un cuplu, sub pretextul că americanului nu i-ar fi convenit să îşi facă viaţa publică.

 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter