ALEXANDRA UNGUREANU: "Am vrut întotdeauna să fiu cool"

Publicat pe

Alexandra Ungureanu are un stil eclectic cu care reuşeşte să surprindă la fiecare eveniment monden. Apreciază designerii români şi îşi doreşte să le poarte cu eleganţă şi curaj cele mai creative şi cool piese.

Alexandra Ungureanu

Ai avut o imagine foarte cuminte şi soft când ai debutat, dar pe parcurs ai trecut prin multe transformări estetice. Ce te-a determinat să experimentezi?

Tot timpul am fost în căutări, sunt imagini la care mă uit acum şi la care mă pufneşte râsul. Cât trăieşti înveţi şi tot timpul am încercat să mă ajut de oameni care au legătură cu dome­niul. Am vrut mereu să am o apariţie specială, să mă rup de val, de tren­duri. Am dorit să am piese speciale care să devină recognoscibile pentru stilul meu. Era normal să existe o evoluţie şi o maturizare. Am vrut întotdeauna să fiu cool şi pentru asta am ales să lucrez cu oameni din ce în ce mai buni. Mi-am dat seama cât de importantă este comunicarea prin imagini, nu doar prin muzică. Echipa mea actuală este formată din stilistul Cosmin Florea, iar în ce pri-veşte hair-stylingul, am început anul cu o schimbare de look şi cu o nouă cola­borare cu hair stylistul Florin Noje de la salon MAN!fest. Suntem cu ochii pe designerii români, pentru că sunt foarte talentaţi şi creativi.

Ce stil vestimentar nu ai aborda niciodată?

Never say never, dar nu cred că voi purta sexy-vulgar sau latino.

Alexandra Ungureanu poartă creaţii ale designerilor români în videoclipul piesei Nu am aripi'

Cum arată piaţa muzicală românească şi unde se pla­sează proiectul Crush şi Alexandra Ungureanu?

De când am început să avem produ­se competitive internaţional putem spune că există un elan printre producătorii muzicali şi artişti. Mulţi îşi doresc să fie pe urmele Innei sau Ale­xandrei Stan. Am preferat să ne păstrăm stilul personal pe baza căruia să inovăm cu elementele ceru­te de trendul actual. Ne uităm mai puţin în grădina celorlalţi şi încercăm să ne păstrăm drumul nostru. Crush şi Alexandra Ungureanu este un pro­iect care mai are mult de crescut.

Ce proiect ai în lucru şi ce pot aştepta fanii tăi să vadă de la tine în perioada următoare?

„Nu am aripi' este cel mai recent sin­gle Crush şi Alexandra Ungureanu, pentru care am realizat recent clipul împreună cu o echipă foarte creativă. Avem o abordare diferită, în ton cu mood-ul şi mesajul piesei. Am vrut să spargem barierele videoclipului cla­sic şi să mergem într-o zonă concep­tuală. Am fost încântată şi de styling, extrem de vizual, dramatic şi feminin în acelaşi timp.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RikiKU2Yqqo[/youtube]

Care este obiectul de artă preferat pe care îl deţii?

O bufniţă vintage, cumpărată dintr-un magazin din Paris.

Filmul/ regizorul preferat?

„Labirintul lui Pan.

Muzica preferată?

Foarte variată; de la Björk, pân la jazz classic

Cartea preferată?

„Magicianul, John Fowles.

Parfumul preferat?

Lanvin Éclat dArpège.

Produsele de îngrijire a părului?

Paul Mitchell.

Ce brand de lenjerie intimă preferi?

I.D. Sarrieri.

Rochia preferată?

Murmur by Andreea Bădală.

Pantofii de seară favoriţi?

Jeffrey Campbell.

Blugii?

Levis.

T-shirturile?

Vivienne Westwood

Accesoriile?

Toate (inele, cercei, pălării).

De ANA ANDREI

Foto MIRCIUS ACRIM

Machiaj CRISTIAN BUCA

Coafură CRISTINA GRAMA (FASON)

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter