Ioana Băsescu, agasată la Curtea de Apel: "Cu ce parfum v-ați dat, doamna Băsescu? E parfum de condamnată"

Publicat pe

Ioana Băsescu a fost agasată și jignită la Curtea de Apel de câțiva protestari, în frunte cu celebrul Marian „Ceaușescu”, care i-a transmis că poartă „parfum de condamnată”. Fiica cea mare a fostului președinte Băsescu a ajuns ieri în Instanță, unde se judecă ultimul termen în dosarul privind finanțarea campaniei prezidențiale a lui Traian Băsescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție a României au avut în atenție dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009, cauză în care Elena Udrea, fost consilier prezidențial, șef al Cancelariei Prezidențiale, deputat, ministru al turismului și fost ministru al dezvoltării regionale și turismului a fost condamnată în primă instanță la opt ani de închisoare. În acelaşţi dosar, Ioana Băsescu, fiica lui Traian Băsescu, a primit în prima instanţă cinci ani de închisoare.

Ioana Băsescu, agasată la Curtea de Apel: "Cu ce parfum v-ați dat, doamna Băsescu? E parfum de condamnată"Ioana Băsescu, agasată la Curtea de Apel: "Cu ce parfum v-ați dat, doamna Băsescu? E parfum de condamnată"

Ioana Băsescu, agasată de protestatarul Marian „Ceaușescu”

Marian „Ceaușescu” a așteptat-o pe Ioana Băsescu să iasă din sala de judecată și a agasat-o, așa cum procedează, de regulă, în cazul persoanelor publice care ajung în fața instanței.

De altfel, între cei doi există o tensiune mai veche, Marian Ceaușescu alegându-se cu aparatul de filmat deteriorat, după ce a fost împins de o persoană din anturajul Ioanei Băsescu, mai demult.

Cu ce parfum v-ați dat doamna Băsescu! E parfum de condamnată. E cu esență de borfaș! Sunteți o nevinovată, nu? Sunteți cinstită? Când era Traian Băsescu președinte, de ce vă trimiteau băncile clienți? Pentru că beneficiați de numele tatălui? 9 ani, cât a fost Băsescu președinte', țipa Marian Ceaușescu, în plină stradă, în timp ce Ioana Băsescu era condusă la mașină, de avocat, potrivit Click!

De această dată, fiica fostului președinte, Traian Băsescu, a ales să ignore total prezența acestuia, tocmai pentru a evita vreo înfruntare sau altercație.

Citește și: Niculae Bădălău a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Vicepreședintele Curții de Conturi va petrece sărbătorile în închisoare

Citește și: Legătura dintre familia lui Florin Salam și Floricica Dansatoarea:'Mama lui Betty m-a luat la ea acasă…'

Ioana Băsescu cere continuarea procesului

Ioana Băsescu – cu o pedeapsă pe fond de 5 ani de închisoare – vrea să fie judecată în continuare pentru instigare la delapidare și instigare la spălare de bani în Dosarul Campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2009.

Elena Udrea, condamnată la 8 ani în același dosar, a solicitat încetarea procesului penal ca urmare a intervenirii prescripţiei, dar cere sesizarea CEDO.

Înalta Curte de Casație și Justiție a luat în discuție joi, 15 decembrie, apelul din dosarul în care procurorii DNA le acuză pe cele două că s-ar fi implicat în colectarea unor sume de bani provenite din infracţiuni de corupţie, delapidare şi evaziune fiscală, care au fost folosite, ulterior, pentru plata unor servicii prestate în Campania din 2009 a fostului președinte Traian Băsescu, potrivit Capital.ro.

Ioana Băsescu a precizat că solicită continuarea procesului penal, pentru a-și dovedi nevinovăția, chiar dacă între timp a intervenit prescripția faptelor.

foto: nineoclock.ro / wowbiz.ro

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter