Legătura dintre familia lui Florin Salam și Floricica Dansatoarea: "Mama lui Betty m-a luat la ea acasă..."

Publicat pe

Floricica Dansatoarea a devenit celebră în urma unui protest din Piața Victoriei. Aceasta a ajuns repede virală în mediul online și ulterior a ajuns cunoscută de toți românii. Într-un live pe TikTok, alături de Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, aceasta le-a povestit fanilor său cum s-au cunoscut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Floricica Dansatoarea, pe numele ei real Floarea Dragomir le-a mărturisit fanilor din mediul online că are o relație apropiată cu Betty, fiica lui Florin Salam. Cele două se cunosc de când fiica manelistului avea patru ani. Recent, Betty Stoian a povestit despre perioada în care a cunoscut-o pe Florica Dansatoarea

Legătura dintre familia lui Florin Salam și Floricica Dansatoarea: "Mama lui Betty m-a luat la ea acasă..."Legătura dintre familia lui Florin Salam și Floricica Dansatoarea: "Mama lui Betty m-a luat la ea acasă..."

Betty Stoian i-a moștenit talentul artistic al tatalui ei și a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Betty se declară o femeie împlinită, având o carieră de succes și o familie frumoasă. A devenit mamă la 18 ani și este căsătorită cu Cătălin Vișănescu.

Citește și: Betty Stoian susține că nu a primit banii la concertul la care a cântat cu Tzancă Uraganu, în locul lui Florin Salam:”Am cerut o sumă modică”

Citește și:Adevărul despre relația dintre Betty Stoian și Roxana Dobre, soția lui Florin Salam:”Oamenii vorbesc fel și fel de chestii despre noi”

Citește și:Cristina Țopescu va fi din nou la TV, chiar și după moartea sa.Ce a pregătit Prima TV în memoria prezentatoarei TV

Citește și:Jador, replică neașteptată către Culiță Sterp, după scandalul accidentului. Au cântat împreună la petrecerea unei tinere:„Că să vezi diferență…'

Legătura dintre familia lui Florin Salam și Floricica Dansatoarea

Floricica Dansatoarea o cunoaște pe fiica cea mare a lui Florin Salam, de mulți ea. Betty Stoian avea doar patru ani când Floricica Dansatoarea a mers la ea acasă. Fiica manelistului este foarte activă pe rețelele de socializare și a intrat live pe pagina sa de TikTok, alături de creatoarea de conținut, Floricica Dansatoarea. Spre surprinderea internauților, cele două se cunosc de mulți ani.

Pe numele ei real Floarea Dragomir, a intreat pentru prima dată în casa familiei lui Florin Salam, când Betty era foarte mică. Mama artistei, Fănica Stoian, a fost cea care a adus-o pentru a avea grijă de ea. „Mama lui Betty mi-a fost prietenă adevărată.(…) M-a luat la ea acasă, avea o mamă foarte bună, ajuta pe toată lumea. M-a luat la ea acasă și am rămas 6 luni, pe urmă am plecat. Nu știa ce să-mi mai facă, îmi făcea toate plăcerile. Mă iubea mai mult pe mine decât pe surorile ei.', a mărturisit Floricica Dansatoarea, pe TikTok.

Betty Stoian:”Binele se face în liniște”

Floricica Dansatoarea a cunoscut-o pe mama lui Betty Stoian, Fănica fiind cea care a adus-o pe aceasta în casa lor, pentru a avea grijă de ea. Floricica Dansatoare a declarat că mama lui Betty a ajutat-o foarte mult în trecut. De asemenea, Betty a confirmat cele spuse de creatoarea de conținut„ Multă lume nu știe asta, Floricica. Binele se face în liniște.', a adăugat Betty Salam. Chiar și așa, Floricica își aduce aminte că Betty nu a simpatizat-o prea mult, la acea vreme.

Betty mă trăgea de păr când vedea că mama ei mă iubea foarte mult. Se lua mama ei de ea: «Las-o mamă, că e amătâtă. E o fată de la casa de copii ». Era geloasă Betty. Îmi rupea părul din cap. Aveai 4 anișori. Îi spunea mamaia ta: «Cât stă Floricica aici? Nu mai pleacă?» și spunea mama ta: «Dar pleacă tu. Pe Floricica nu o dau afară. O las să stea cu mine.». Mă iubea mult mama ei, Dumnezeu să o ierte! Vreau să mă duc și eu la cimitir la ea.', a mai spus Floricica Dansatoarea.

Mama lui Betty Stoian a decedat la 27 de ani

Florin Salam a trăit o adevărată dramă în urmă cu 14 ani. Soția sa, Ștefania Stoian, s-a stins la doar 27 de ani. Fănica, așa cum o alintau cei apropiați, i-a dăruit artistului doi copii, pe Betty și Dany. Prima soție a lui Florin Salam a murit pe 12 aprilie 2009, din cauza unei boli cumplite. Betty Stoian a trecut prin cele mai dureroase momente din viața ei, după ce mama ei a decedat.

„Am simțit înainte cu o săptămână să moară mama mea. M-am simțit vinovată. La un moment dat mă gândeam: Eu asta îmi doresc? Eram foarte mică.Aveam 9 ani. Vedeam tot momentul, tot ce s-a întâmplat.(…) Când eu știam că ea este în spital pentru a se face bine, eu mi-aș fi dorit tare mult atunci să fi mers la ea. Nu am fost. Eu nu am văzut-o pe mama mea nici când s-a întâmplat atunci cu ea, când a murit. Eu nu am văzut-o, și îi mulțumesc celui care a luat decizia asta. A făcut bine că nu am văzut-o pe mama mea în momentul ăla..', a povestit Betty Salam în cadrul emisiunii „În oglindă'.

Sursa foto: Captura video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter