Ioana Năstase, după ce fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: „E un șoc pentru un părinte”

Publicat pe

Ioana Năstase a avut o primă reacție publică, după ce fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți. Charlotte Năstase (32 de ani), fiica adoptivă a fostului mare jucător de tenis Ilie Năstase, a anunțat că și-a făcut cont pe o celebră platformă pentru adulți. Iată ce a spus Ioana Năstase despre acest subiect!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ioana Năstase, după ce fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți. Charlotte Năstase, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, a anunțat pe Instagram că și-a făcut cont pe OnlyFans și a postat un mesaj pe cât de amuzant, pe atât de îndrăzneț pentru cei care o urmăresc în online. Totodată, aceastea le-a făcut cunoștință fanilor cu sânii ei, pe care i-a botezat Chloe și Coco.

Ioana Năstase, după ce fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: „E un șoc pentru un părinte'Ioana Năstase, după ce fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: „E un șoc pentru un părinte'

În urmă cu puțin timp, Ioana Năstase a decis să vorbească deschis despre subiectul actual, ținând să sublinieze faptul că situația această este un pic delicată. Iată declarațiile vedetei!

Citește și: Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți:”Și Jennifer Lopez are. Își pune poze cu…”

Citește și: Ioana Năstase, despre secretul căsniciei cu Ilie Năstase:”Eu îi dau libertatea pe care și-a dorit-o întotdeauna”

Citește și: Alina Sorescu, primul interviu de când a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu:„O perioadă complicată, simt că am…’

Citește și: De ce a refuzat Elena Gheorghe să participe la Survivor România 2022:„Nu mă văd acolo, pentru că…’

Ioana Năstase, după ce fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți

În urmă cu puțin timp, Charlotte și-a anunțat fanii că și-a făcut cont pe OnlyFans, o cunoscută platformă pentru adulți. „Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el’, a scris aceasta pe platformă.

Ulterior, Ioana Năstase a avut o primă reacție despre acest subiect, iar vedeta s-a declarat șocată de cele aflate. 'Eu, sinceră să fiu, am rămas șocată. Sunt mamă, și… Eu nu vreau să vorbesc prea multe, vă poate explica tatăl ei, probabil. Eu, chiar dacă știu, nu vreau să vorbesc, nu e treaba mea', a spus Ioana Năstase, potrivit fanatik.

Totodată, soția lui Ilie Năstase nu poate înțelege de ce tânara a făcut acest gest, mai ales că nu duce lipsă de bani.

'Am rămas șocată, trebuie să recunosc. Asta chiar dacă nu sunt multe care ne mai șochează multe în ziua de astăzi. Charlotte nu avea probleme cu banii. Tatăl ei, cel puțin de patru ani de când sunt eu cu Ilie, săptămânal îi trimitea bani. Sume foarte rezonabile… El e foarte implicat în creșterea tuturor copiilor pe care îi are', a mai dezvăluit Ioana Năstase, potrivit sursei citate anterior.

Ioana Năstase nu a cunoscut-o până acum personal pe fiica adoptivă a soțului ei rezultată din relațioa cu Alexandra King. Însă, spune ea, au vorbit la telefon în repetate rânduri.

'Personal nu am cunoscut-o, am vorbit de câteva ori. Îmi pare rău, pentru că am și eu copii. Ferească Dumnezeu, sunt mamă, aș înnebuni! E un șoc pentru un părinte', a mai spus ea.

Cum a reacționat Ilie Năstase când a aflat că fiica lui are cont pe un site de adulți

Ilie Năstase se pare că nu a părut la fel de surprins de cele aflate sau, după cele declarate de partenera lui, nu-și arată sentimentele.

'Ilie nu pare a fi șocat, sau dacă e, nu se arată. Eu sunt un am sincer, spun ce văd. Poate el a trăit așa, mai liber…', a mai spus Ioana Năstase.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter