Ionuț Dolănescu și soția lui, confirmați cu COVID-19! Primele declarații: "Vineri seara am sunat la spital și ni s-a spus că..."

Publicat pe

În urmă cu scurt timp, cântărețul de muzică populară Ionuț Dolănescu și soția lui, Doinița, au fost confirmați cu coronavirus. Iată care este acum starea celor doi artiști!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Dolănescu are coronavirus, testul de COVID-19 al artistului fiind confirmat pozitiv în urmă cu puțin timp. Acesta a intrat în direct la Antena 3, unde a povestit că a fost infectat, dar că deocamdată starea sa este bună și încă nu prezintă niciun simptom al virusului. Acesta urmează să stea în izolare 14 zile, alături de soția lui, care, de asemenea, a fost confirmată pozitiv.

„Din fericire, cred că este o formă uşoară. Nu am simptome, nu am febră. Suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate, ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi, astăzi, ar fi trebuit să fim în SUA, să luăm urnele cu asalt şi să votăm în calitate de cetăţeni americani. Nu aveam simptome, doar că am simţit nevoia să fac acest gest, ştiind că plec peste hotare. În seara zilei de vineri am fost sunat de la spital, mi s-a spus că suntem pozitivi', a mărturisit artistul.

Ionuț Dolănescu și soția lui, confirmați cu COVID-19! Primele declarații: "Vineri seara am sunat la spital și ni s-a spus că..."Ionuț Dolănescu și soția lui, confirmați cu COVID-19! Primele declarații: "Vineri seara am sunat la spital și ni s-a spus că..."

Ionuț Dolănescu și soția lui, în autoizolare

Din nefericire, nu doar Ionuț Dolănescu are coronavirus, ci și soția lui, Doinița, aceasta fiind, de asemenea, confirmată pozitiv cu COVID-19. Drept urmare, cei doi soți au intrat în izolare, planurile lor din viitorul apropiat fiind date peste cap. Ionuț și soția lui trebuiau să se întoarcă în Statele Unite, iar artistul trebuia să-și lanseze un nou anunț. Acum însă, cei doi vor rămâne în izolare timp de 14 zile. Ulterior, cei doi artiști vor trebui să efectueze un nou test COVID.

„Trebuia să şi lansez, zilele următoare, un nou album, dar nu se mai poate întâmpla. Stăm în carantină 14 zile pentru că vineri am fost testați pozitiv”, a încheiat artistul.

Citește și: Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației”

Citește și: Raluca Pastramă, primele imagini după despărțirea de Pepe. La cine au rămas fetele

Citește și: Daniel Buzdugan s-a îndrăgostit la prima vedere și acum are o căsnicie de 17 ani. Cine e soția lui și unde s-au cunoscut / EXCLUSIV

Citește și: Irinel Columbeanu dezvăluie de ce i-a ars vila din Izvorani. Bunuri de mare valoare, neasigurate, s-au făcut scrum în incendiu!

Citește și: George Burcea s-a schimbat complet după divorț. Ce spune despre relația cu cele două fiice pe care le are cu Andreea Bălan: 'Așa trebuia să se întâmple'

Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter