Motivul pentru care Ionuț Popa vrea să câștige Survivor România 2022: "O să fac tot posibilul să îi fie bine băiețelului meu"

Publicat pe

Ionuț Popa, fostul Războinic de la Survivor România 2022, a demonstrat în cele aproximativ șase luni petrecute în Republica Dominicană, că este un mare campion. Marea finală Survivor România 2022 va avea loc în această seară, la PRO TV. Finaliștii sunt Alex Delea, Ionuț Popa și Elena Chiriac. Ionuț Popa a dezvăluit motivul pentru care își dorește să câștige marele premiu al concursului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Luni seara, concurenții de la Survivor România au trăit pentru prima dată emoția unui Consiliu Live, în care cei de acasă au fost alături de ei. Elena Chiriac, Ionuț Popa și Alex Delea au înțeles că sunt tot mai aproape de finalul competiției. Până atunci, cei trei trebuie să ajungă în ultimul act al competiției.

Motivul pentru care Ionuț Popa vrea să câștige Survivor România 2022: "O să fac tot posibilul să îi fie bine băiețelului meu"Motivul pentru care Ionuț Popa vrea să câștige Survivor România 2022: "O să fac tot posibilul să îi fie bine băiețelului meu"

Seara trecută a avut loc o confruntare incredibilă între Alex Delea, Alex Nedelcu, Ionuț Popa și Elena Chiriac. Cei patru au dat totul pe traseu și s-au confruntat cu lipsa mâncării și cu oboseala adunată. Alex Delea și Alexandru Nedelcu au lupta până la ultima suflare, iar Delea a reușit să câștige.Fanii au decis ca Alexandru Nedelcu să părăsească competiția.

Citește și: De ce nu s-a uitat Zanni la Survivor:„Nu pot să vizionez ceva unde știu că…'

Citește și: Alex Nedelcu, eliminat în semifinala Survivor:”Mi-aș fi dorit să ajung în finală”

Citește și: Sorin Oprescu, eliberat pe cauțiune.Suma stabilită de judecătorii greci

Citește și: Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, are propria emisiune, în Rusia

Motivul pentru care Ionuț Popa vrea să câștige Survivor România 2022

Luni seara, telespectatorii au decis ca Alexandru Nedelcu să părăsească competiția. Consiliul serii i-a adus pe Elena Chiriac, Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu la votul publicului. Astfel, în marea finală Survivor România 2022 au rămas Alex Delea, Elena Chiriac și Ionuț Popa. Cel din urmă a făcut dezvăluiri emoționante în cadrul consiliului live. Ionuț a spus care este motivul pentru care își dorește să câștige premiul de 100.000 de euro la Survivor România. Fostul Războinic a mărturisit că vrea ca băiatu lui să aibă un trai decent.

„Anul trecut, pe 1 septembrie, am avut un accident de motor. Am scăpat bine. Am avut doar umărul dislocat și niște arsuri pe picior. După ce mi-am revenit și am putut să ies afară, l-am luat pe băiețelul meu David și am mers într-un parc din București. La un moment dat, văzuse o gheretă de înghețată și a vrut să îi cumpăr o înghețată. Din nefericire, la acel moment, situația mea financiară era foarte proastă și mi-am promis de atunci că o să încerc să fac tot posibilul ca să îi fie bine. Îmi doresc să câștig acei 100.000 de euro pentru că asta m-ar ajuta pe mine și pe băiețelul meu. I-aș putea oferi o educație și un viitor mai bun', a spus Ionuț Popa în semifinală, la PRO TV.

Cine este Ionuț Popa, de la Survivor România 2022

Ionuț Popa a făcut parte din echipa Războinicilor, la Survivor România 2022. În vârstă de 33 de ani, Ionuț este antrenor personal din martie 2019 și are un stil de viață sănătos. În prezent, concurentul locuiește împreună cu familia sa în București.

În trecut, Ionut Popa a participat și la „Ninja warrior', fosta emisiune de la PRO TV.În luna decembrie a anului trecut, Ionuț Popa a făcut baie în apa aproape înghețată dintr-o cascadă din Munții Retezat.


Alexandru Delea, Elena Chiriac și Ionuț Popa luptă pentru titlul de Survivor România 2022

Cei trei au trăit momente de neuitat pe insula Dominicană, iar acum au ajuns la final. Rând pe rând, Războinicii, Faimoșii, Tigrii sau Vulturii au părăsit competiția, iar în finala Survivor România, au rămas să se înfrunte cei mai puternici. Marți, 31 mai, într-un consiliu difuzat LIVE, direct din Dominicană, Daniel Pavel va spune numele câștigătorului Survivor România 2022.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter