Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, are propria emisiune, în Rusia

Publicat pe

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, are propria emisiune, în Rusia. Deși s-a spus că a fost ascunsă într-un buncăr secret, în Elveția, Alina Kabaeva a surprins pe toată lume acum. Actuala iubită a lui Vladimir Putin apare într-un spot publicitar pentru un reality show. Emisiunea va fi difuzată în fiecare săptămână, miercuri, și promovează  oamenii cu diverse abilități și talente.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, are propria emisiune, în Rusia. Alina Kabaeva este o fostă gimnastă de origine rusă, despre care se speculează că ar fi iubita lui Vladimir Putin. Aceasta nu a apărut deloc în spațiul public de la izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina. Însă, acum, aceasta apare într-un spot publicitar pentru un reality show.

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, are propria emisiune, în RusiaAlina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, are propria emisiune, în Rusia

Emisiunea va fi difuzată în fiecare sâptămână, miercuri, și promovează oamenii cu diverse abilități și talente, informația fiind făcută publică pe Twitter.

Citește și: „Vladimir Putin va fi din nou tată”.Presa din Marea Britanie susține că Alina Kabaeva, iubita lui, este însărcinată

Citește și: Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, prima apariție publică de la izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina.La ce eveniment a participat

Citește și: Roxana Ciuhulescu, dezamăgită de atitudinea lui CRBL, la Survivor:A scos la iveală ce era cel mai rău…

Citește și: Legătura neașteptată dintre Mădălina Ghenea și Elon Musk:vedeta a luat cina cu mama celui mai bogat om din lume

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, are propria emisiune, în Rusia

Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, are propria emisiune, în Rusia. Francisc Scarr, jurnalistul de la BBC care monitorizează mass-media rusă, a notat pe rețelele de socializare faptul că Festivalul Alina aduce în lumina telespectatorilor o „sărbătoare de neuitat a muzicii și sportului', scrie Fanatik.

Emisiunea va fi difuzată în fiecare sâptămână, miercuri, și promovează oamenii cu diverse abilități și talente, informația fiind făcută publică pe Twitter.

Cine este Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin

Despre presupusa relație dintre Vladimir Putin și Alina Kabaeva a curs multă cerneală în presa internațională, însă și la ora actuală este un mister dacă faimoasă gimnastă de origine rusă îi este soție, așa cum s-a speculat, sau măcar iubită președintelui rus.

Alina Kabaeva, medaliată olimpică, este considerată de cel puțin un deceniu a fi iubita sau soția lui Vladimir Putin, dar și mama gemenilor săi. 

După ce s-a retras din gimnastică, Alina Kabaeva a început o carieră în politică, ea fiind și media manager. A fost membru al Parlamentului rus între 2007 și 2014, reprezentând partidul Rusia Unită.

În septembrie 2014, a acceptat postul de președinte al National Media Group, cel mai mare conglomerat media.

sursă foto- Twitter, Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter