Irina Loghin, noi declarații despre botezul nepoatei sale, Ana. Cine va cânta la petrecere: „S-au autoinvitat şi mă bucură foarte mult, că...”

Publicat pe

Irina Loghin, noi declarații despre botezul nepoatei sale, Ana. Irina Loghin trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. La sfârșitul anului trecut, interpreta de muzică populară a devenit bunică pentru prima oară. În vârstă de 83 de ani, artista se pregătește pentru botezul micuței Ana. Irinuca Loghin și Bogdan Barbu au devenit părinți pentru prima dată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Loghin, noi declarații despre botezul nepoatei sale, Ana. Irina Loghin a devenit bunică, după ce fiica ei, Irinuca, a adus-o pe lume pe Ana. Cântăreața de muzică populară este în culmea fericirii și a făcut primele declarații despre botezul nepoatei sale. Vedeta a mărturisit că face ultimele pregătiri pentru marele eveniment.

Irina Loghin, noi declarații despre botezul nepoatei sale, Ana. Cine va cânta la petrecere: „S-au autoinvitat şi mă bucură foarte mult, că...'Irina Loghin, noi declarații despre botezul nepoatei sale, Ana. Cine va cânta la petrecere: „S-au autoinvitat şi mă bucură foarte mult, că...'

Artista a declarat că este foarte fericită că a devenit bunică și abia așteaptă să aibă loc botezul nepoatei sale. Irina Loghin este recunoscătoare pentru că are alături de ea o familie frumoasă și unită. Interpreta de muzică populară are doi copii, pe Irinuca și Ciprian.

Citește și:Irina Loghin e în doliu, după ce i-a murit sora, dar se pregătește de botezul nepoatei: „S-a prăpădit…'. Cine sunt nașii micuței Ana / EXCLUSIV

Citește și:Irina Loghin a devenit bunică prima oară, la 83 de ani: „Mi-am dorit atât de mult!” Fiica ei, Irinuca, i-a dăruit o nepoțică

Citește și:Adda recunoaște că e germofobă. Cum îi afectează relația cu fiul ei: „Îl cert să nu pună mâna pe ceva'

Citește și:„Am luat decizia să ne despărțim, că nu merge'. De ce s-au separat Ileana Sterp și soțul ei la începutul relației și cum s-au împăcat

Irina Loghin, noi declarații despre botezul nepoatei sale, Ana

Irina Loghin este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite interprete de muzică populară din România. Artista în vârstă de 83 de ani trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Fiica ei, Irinuca, a născut o fetiță la sfârșitul anului trecut, iar cântăreața a devenit bunică pentru prima oară. Solista are o nepoată, iar peste puțin timp va avea loc botezul ei. Irina Loghin a făcut primele declarații despre pregătirile marelui eveniment și este extrem de fericită.

„Asta este cea mai mare bucurie a mea! Vreau să vă spun că parcă plutesc şi mi s-a schimbat total viaţa şi Dumnezeu a fost aşa de bun cu rugăminţile, cu tot ce i-am cerut eu pe parcursul vieţii mele. Asta a fost cea mai mare doleanţă a mea, să devin bunică! Şi mi-a dat Dumnezeu şi am devenit bunică!', a spus Irina Loghin pentru Antena stars.

Irina Loghin și-a ales deja rochia pentru botezul nepoatei sale

Interpreta de muzică populară așteaptă cu nerăbdarea botezul nepoatei sale. Irina Loghin a mărturisit că deja și-a găsit rochia pentru marele eveniment. De asemenea, artista a recunoscut că este dificilă în ceea ce privește vestimentația, motiv pentru care a apelat la ajutorul croitoresei la care merge de 50 de ani. „Mi-am făcut o rochie (n.r.: pentru botez). Mi-am făcut o rochie pentru că eu le găsesc mult mai greu, sunt mai dificilă. Şi mi-a lucrat-o o croitoreasă care lucrează de 50 de ani', a mai spus cântăreața. La botezul micuței vor cânta colegele de breaslă ale artistei.

„Dacă mă întreabă şi dacă nu se pricep undeva, dar nu! Chiar invitaţii (n.r.: i-am lăsat să îi aleagă), aşa vin colegele mele. S-au autoinvitat şi mă bucură foarte mult că sunt câteva colege dragi mie, care vin să fie alături de mine acolo', a mai dezvăluit Irina Loghin.

Fiica Irinei Loghin a devenit mamă la 43 de ani

Irinuca Cernea, fiica Irinei Loghin a devenit mamă pentru prima oară la vârsta de 43 de ani. Aceasta își dorea de mult timp să devină mamă, iar dorința i s-a îndeplinit anul trecut. Irinuca a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

I-am povestit Irinucăi, după ce i-am născut pe ei, și plângeau, ca orice copil, doctorițele de la spital îmi spuneau: ‘Intrați în baie și dați drumul la robinet încât să nu auziți cum plânge. Aveți tăria asta. Este greu, dar dacă aveți tăria asta o să va fie mai ușor. Prima zi plânge tare, a două zi mergeți iar în baie și dați drumul la apă, va plânge mai puțin, a treia zi și mai puțin, iar a patra zi… deloc. Așa s-a întâmplat. I-am spus Irinucăi să aibă și ea tăria asta. Este cel mai frumos sentiment, cel de bunică. Doresc tuturor să aibă parte de așa bucurie în viață', a spus Irina Loghin pentru unica.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter