Irina Rimes a izbucnit în lacrimi în direct, după intervenția mamei ei: „Mi-a luat timp să mă apropii înapoi de copii”

Publicat pe

Irina Rimes a fost emoționată până la lacrimi, după ce mama ei a intervenit, în direct, la tv. Celebra artistă a avut parte de unul dintre cele mai neașteptate momente din viața sa, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO tv. Cea care i-a dat viață a avut o scurtă apariție video și povestit detalii mai puțin știute din viața lor de familie. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Irina Rimes a izbucnit în lacrimi în direct, după intervenția mamei ei. Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, lansând hituri care s-au menținut pe primele poziții în topurile muzicale. Cântăreața are o legătură strânsă cu părinții și fratele ei mai mic, pe nume Vitali. Vedeta s-a născut și a crescut în Republica Moldova, iar pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată chiar de cei dragi. 

Irina Rimes a izbucnit în lacrimi în direct, după intervenția mamei ei: „Mi-a luat timp să mă apropii înapoi de copii'Irina Rimes a izbucnit în lacrimi în direct, după intervenția mamei ei: „Mi-a luat timp să mă apropii înapoi de copii'

Artista are o relație specială cu cei apropiați, în special când vine vorba de familie. Curând, vedeta a avut parte de o surpriză plăcută, care a emoționat-o până la lacrimi. Mama ei, Valentina, a avut o scurtă intervenție video, unde a povestit detalii neștiute din viața de familie. 

Citește și: Cum a decis Irina Rimes să scrie melodia „Nu știi tu să fii bărbat':„Se purta urât cu mine, foarte urât!'

Citește și: Zanni a fost îndrăgostit de Irina Rimes. Cum a reacionat ea, când a aflat:”A venit după 3 ore un băiat să îmi spună că…”

Citește și: Alex Nedelcu, eliminat în semifinala Survivor:”Mi-aș fi dorit să ajung în finală”

Citește și: Cum se stabilește câștigătorul Survivor România 2022.Cum arată regulamentul

Irina Rimes a izbucnit în lacrimi în direct, după intervenția mamei ei

Irina Rimes a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO tv, având parte de mai multe surprize. Artista a primit două coșuri cu produse tradiționale din Moldova, pregătite de mama ei. Cântăreața nu a înțeles ce se petrece, până în momentul în care a văzut materialul pregătit de echipa show-ului. Valentina Rimes a avut o intervenție video, unde a povestit lucruri neștiute de către fani. Femeia a mărturisit, emoționată, că în copilărie a neglijat starea emoțională a Irinei Rimes și a fratelui ei.

Motivul era că părinții se concentrau pe partea materială, pentru a le da tot ce e mai bun copiilor. Acum, mama artistei și-a dat seama că, poate, a fost prea dură cu ei. Ea a mai recunoscut că, de fiecare dată când își vizitează fiica, o răsfață cu cele mai bune mâncăruri de acasă. În plus, o dată pe lună îi pune pachet și se bucură când pot să petreacă timp împreună, mai ales că se întâmplă destul de rar.

„De multe ori când vin aici, mă conving că nu are timp, dar mă bucur că nu are timp, este greu de explicat. Și noi nu avem timp. Că nici noi nu am fost mereu alături de ei. Am început să realizez că, chiar de mică, nu am avut timp să stăm cu ei mai mult.

Eu nu am stat cu ei deloc, cum poate alți părinți fac. Numai atât întrebam, ‘Ce notă ai? De ce 8 și nu 9. Ce nu ți-am dat?.

Mi-a luat timp ca să mă apropii înapoi de copii. Eu îmi doresc să fie sănătoasă, să fie pace în lume, să ne putem întâlni. Când era mică îi ziceam „măscăricea mami, măscărici'. Apoi a fost o rutină de zi cu zi, în care alergam să facem bani, să fie bine', a dezvăluit mama Irinei Rimes.

Irina Rimes: „Sper să învăț din greșelile mele și ale părinților'

Jurata de la Vocea României, marca PRO tv, a mărturisit că înțelege deciziile pe care părinții ei au fost nevoiți să le ia. Din acest motiv, Irina Rimes a lansat și un documentar despre viața zbuciumată a unui artist.

„Am 30 de ani și fac același lucru conștient. Am realizat acum, urmărind acest material, conștientizez lucrul ăsta și totuși nu l fac.

Nu știu, sper să învăț din greșelile mele, din greșelile părinților noștri. Eu nu consider neapărat că au greșit. Noi am avut o copilărie fericită, eu și fratele meu. Noi avem o gospodărie de întreținut. 

Despre asta e documentarul. Cred că tot ce s-a întâmplat aici înglobează documentarul. Este despre viața de artist', a declarat Irina Rimes.

Documentarul care o are în centru pe Irina Rimes

Platforma HBO Max, lansată recent în România, aduce în luna iune a doua producţie originală locală. De data aceasta este vorba de o serie documentară care o are în centru pe artista Irina Rimes. Producţia Irina Rimes: Pe drumul meu / On my Way with Irina Rimes, regizată de Barna Nemethi, după un concept de Mara Ciama, produsă de Global Records, scrie Pagina de media.

Primele trei episoade din cele șapte ale miniseriei vor fi disponibile pe HBO Max din 3 iunie, anunţă HBO. Irina Rimes rememorează momente importante din viaţa ei, vorbeşte despre versurile pe care le scrie, despre oamenii care au ajutat-o în carieră. În paralel, sunt dezvăluite detalii despre sursele de inspiraţie ale albumelor anterioare, sunt pregătite videoclipuri şi concerte caritabile, mai anunță sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter