Primele paragrafe din cartea nepublicată a lui Irinel Columbeanu: "Aveți acces la date şi informații sensibile"

Publicat pe

Irinel Columbeanu a decis să scrie o carte despre viața sa controversată. Pe lângă afacerile și oamenii pe care i-a cunoscut de-a lungul timpului, vedeta a decis să vorbească și despre marile iubiri. Deși încă nu a fost scoasă pe piață, au apărut primele paragrafe din carte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, a decis să-și povestească întreaga viață într-o carte intitulată „Istoriile unui vehement – Ipocrația'. De la afacerile pe care le-a condus, până la iubirea cu vedetele din țara noastră.

Deși cartea nu a fost publicată încă, au apărut deja prime paragrafe din aceasta. Iată ce a scris omul de afaceri în ea.

Citește și: Ce relație are Irinel Columbeanu cu Monica Gabor și fiica lui, Irina, acum:„Când ne va fi dat să ne reîntâlnim…

Citește și: Irinel Columbeanu, poreclit „Ileana în tinerețe.Cine l-a alintat așa și de ce

Citește și: De ce a fost arestat Petrică Mâțu Stoian, în tinerețe:Era caz de batalion disciplinar

Citește și: Tudor Chirilă laudă o anchetă din Libertatea privind schema de ajutor:„E bine să se știe lucrurile astea

Detalii despre cartea lui Irinel Columbeanu

Au apărut primele pasaje din cartea lui Irinel Columbeanu. În capitolul respectiv, omul de afaceri vorbește despre interacțiunile pe care le-a avut cu Securitatea de dinainte de 1989. De asemenea, acesta a mai spus și care era motivul pentru care era o țintă pentru Organele Statului, ținând cont de faptul că tatăl lui, Ion Columbeanu, fusese secretar general și șef al protocolului în guvernele regimului comunist.

„Tovarăş Colbeanu, dumneavoastră aveți un profil moral total nepotrivit societății noastre. La serviciu veneați cam rar, aveți un mod de viață cam uşuratic şi nu sunteți însurat, stați singur în apartament şi umblati prin baruri de noapte (oare de unde știau, n-avea cine să le spună, nu povestea nimănui despre aventurile sale), posedați două maşini (într-adevăr, mai cumpărase și o Dacia 1310 break, nici nu mai ştia de ce, ba da, îi spusese Puiu că nu se vor mai da aprobări, dar o lăsase neînscrisă în circulație, o ținea în garajul părinților şi nu ieșise cu ea decât o dată, într-un weekend la Sinaia cu Geo și soția sa, Carmen, dar nu stăteau ei de vorbă cu el), ce să mai, sunteți dubios.

Aveți acces la date şi informații sensibile, atât la serviciu, cât şi prin tatăl dumneavoastră şi uitați dovada că ați primit valută de la un cetățean sträin, oare pentru ce? Și îi dădură să se uite la o copie xerox a unui extras de cont din Banca Română de Comert Exterior (BRCE). Numele lui figura acolo cu suma de 50 de dolari americani, primită de la Elena din Germania cu nişte ani în urmă, fiindcă așa se cerea pe atunci, să faci dovada că ai în cont minimum 50 de dolari când făceai cerere de viză ca să pleci în străinătate.

Îi venea să le spună că sunt nebuni, că trebuia să te conformezi cerințelor legale când cereai viză, că el si Elena avuseseră o relație, că dacă mai auzea de la tatăl său ce mai face el pe-acolo, pe la serviciul lui, erau lucruri pe care le ținea pentru el, fără să le comenteze, că suma era oricum ridicolă, că ce face după orele de program este treaba lui, că n-a furat niciodată nimic de la nimeni, dar nu știa cu ce (și dacă) să înceapă să se dezvinovățească' , scrie Irinel Columbeanu în cartea lui, potrivit Cancan.

Cartea omului de afaceri va fi publicată în data de 15 decembrie.

Cum se înțeleg Irinel Columbeanu și Monica Gabor după divorț

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au căsătorit în anul 2006 și au decis să divorțeze 5 ani mai târziu, în 2011. Cei doi au împreună o fetiță- Irina, care la momentul actual locuitește cu mama în Statele Unite ale Americii.

După ce au decis să meargă pe drumuri diferite, Irinel și Monica au ținut legătura doar de dragul fetiței lor.

Relația normală de respect reciproc între doi foști soți ce au și un copil împreună, a declarat Irinel Columbeanu.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter