Irinel Columbeanu, despre relația cu Blanche, femeia căreia i-a luat cadourile înapoi după despărțire: „Avea 19 ani și...”

Publicat pe

Irinel Columbeanu a făcut publice câteva detalii nebănuite despre relația cu Blanche, cea cu care s-a iubit înainte de Monica Gabor. Cei doi au fost la un pas de căsătorie, însă, spre surprinderea multora, au ajuns la despărțire. Atunci, omul de afaceri i-ar fi luat înapoi cadourile și i le-ar fi dăruit mamei fiicei lui. Iată ce a scris afaceristul despre ea în cea de-a doua lui carte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a scos la iveală câteva amănunte neștiute despre relația cu Blanche, femeia căreia i-a luat cadourile înapoi după despărțire. Cei doi au avut o relație înainte ca omul de afaceri să se căsătorească cu Monica Gabor. El și Blanche, pe numele ei real Gabriela Botezat, ar fi fost la un pas de căsătorie, după ce s-au cunoscut când ea avea doar 19 ani.

Irinel Columbeanu, despre relația cu Blanche, femeia căreia i-a luat cadourile înapoi după despărțire: „Avea 19 ani și...'Irinel Columbeanu, despre relația cu Blanche, femeia căreia i-a luat cadourile înapoi după despărțire: „Avea 19 ani și...'

Irinel Columbeanu a început anul în forță. După ce și-a lansat prima carte, intitulată „Ipocrația', acum, el se pregătește să publice cea de-a doua lucrare. Aceasta face parte din triologia lui și a numit-o „Apofenia'. Mult așteptatul eveniment va avea loc în doar câteva zile, pe 16 februarie 2022.

Citește și: Cum a câștigat Irinel Columbeanu primii bani în vremea comunismului și pe ce i-a cheltuit:„M-am dus cu chelnerița și cu sora ei acasă'

Citește și: Ce relație este acum între Romanița Iovan și Irinel Columbeanu, la 25 de ani de când s-au despărțit:”Toți vorbesc din auzite”

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu:„Primul semn a fost…'

Citește și: Adelina Pestrițu a împlinit 35 de ani.Ce cadou de lux i-a făcut soțul ei, Virgil Șteblea

Irinel Columbeanu, despre relația cu Blanche, femeia căreia i-a luat cadourile înapoi după despărțire

Potrivit WOWbiz.ro, în cea de-a doua carte, Irinel Columbeanu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Monica Gabor, dar și despre „amantlâcul'care ar fi existat între șatenă și șoferul ei, cunoscut ca Ricky. Tot în „Apofenia' sunt notate și unele detalii nebănuite despre relația omului de afaceri cu Gabriela Botezat, alias Blanche, cea cu care s-a iubit înainte de mama fiicei lui.

Înainte de lansare, în presă a apărut un pasaj surprinzător din cea de-a doua carte a lui Irinel Columbeanu. În acesta, fostul milionar vorbește despre Gabriela, făcând probabil referire la Gabriela Botezat, alias Blanche, cu care a avut o relație controversată. El și fosta Miss România 2004 au fost la un pas de căsătorie înainte ca afaceristul să o întâlnească pe Monica Gabor.

„Avea 19 ani și era din Suceava'

În pasajul scris în cartea lui încă nelansată, Irinel Columbeanu povestește că a remarcat-o pe Gabriela Botezat, alias Blanche, în Poiana Brașov.

„O remarcă pe Gabriela când se duseră odată, cu toate fetele, să mănânce la prânz sus, în Poiana Brașov, la Coliba Haiducilor, beneficiind de o pauză mai lungă. Ea se nimeri să se așeze lângă Ili pe bancheta de lemn de la masa lungă, tot pe lemn, pusă afară', este un fragment din cea de-a doua carte a lui Irinel Columbeanu, conform sursei menționate.

În carte, Irinel Columbeanu a descris-o pe Blanche ca având un zâmbet misterios, cu niște dinți frumoși. Atunci când s-au cunoscut, omul de afaceri a aflat că femeia e din Suceava și că are 19 ani.

„Avea dinții frumoși și un zâmbet pe care îl găsea câteodată misterios. Mai mult atrăgea, însă, ușoara grimasă pe care o făcea când se chinuia să accentueze începutul unor cuvinte, fără vreun tipar anume. Află că avea 19 ani și era din Suceava', se mai prezintă în cartea intitulată „Apofenia'.

Irinel Columbeanu i-a confiscat toate cadourile după despărțire

În prezent, Gabriela Botezat, alias Blanche, și-a refăcut viața și are o familie superbă. Aceasta și-a schimbat și numele, devenind acum Ciobică. Se spune că după ce femeia l-ar fi părăsit pe Irinel Columbeanu, el i-ar fi luat toate blănurile pe care i le făcuse cadou și i le-ar fi dăruit Monicăi Columbeanu.

În plus, conform speculațiilor apărute de-a lungul timupului, afaceristul ar fi demolat salonul de înfrumusețare din orașul natal al femeii, cu un buldozer, acesta fiind tot un cadou din partea lui, în timpul relației.

Sursă foto: Captură ecran, Arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter