Iubitul Biancăi Drăguşanu urmează să fie supus unei intervenţii. Alex Bodi are probleme

Publicat pe

Iubitul Biancăi Drăguşanu ţine foarte mult la aspectul lui şi din acest motiv o să ajungă pe masa de operaţie. Acesta va fi supus în curând unui tratament complex. Alex Bodi şi vedeta au vizitat de curând Turcia şi în interes medical! 

Conform Spynews, chiar prietenii lui Alex Bodi l-au dat de gol pe iubitul Biancăi Drăguşanu. Astfel, se pare că vacanţa în Turcia nu a fost doar una de împăcare, ci Alex Bodi ar fi mers şi cu un oarecare interes medical. Acesta a fost la una dintre cele mai bune clinici pentru implant de păr din Istanbul alături de prietenul şi partenerul său de afaceri, Josip, potrivit informaţiilor din presă.

Probabil el va fi supus unei intervenţii curând.  Astăzi am avut onoarea să-i avem alături de noi la clinica noastră din Istanbul pe Alex Bodi şi Josip, împreună cu cel mai bun medic, Bilgehan Yildirim', a scris amicul al lui Alex Bodi, care i-a însoţit pe acesta şi pe Josip la clinică.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au petrecut ultimele zile în Dubai, într-o vacanţă luxoasă, de cinci stele. Cei doi îndrăgostiţi pare că au cheltuit mii de euro, atât pe cazare, cât şi pe ce au consumat acolo. Se pare că se înţeleg mai bine ca niciodată! 

Cum arăta Bianca Drăguşanu înainte de operaţiile estetice

Bianca era la începutul anilor 2000 o tânară ca oricare alta. Avea părul blond cârlionțat, o dantură imperfectă, multe alunițe pe corp și vreo 25 de kilograme în plus decât în prezent.

Iată că anii au trecut, iar ea a început transformarea fizică. Atunci când a apărut mai des în lumina reflectoarelor, vedeta îşi injectase foarte puţin buzele şi optase pentru o operaţie de mărire a bustului.

În anul 2014, ea făcea un inventar al operaţiilor estetice, dar şi cât a cheltuit.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter