Iulia Albu a îmbrăcat-o pe Anamaria Prodan. Ce părere are despre impresară: "Este o femeie..."

Publicat pe

Iulia Albu și Anamaria Prodan se înțeleg acum, dar în trecut cele două s-au certat îngrozitor. Impresara a fost criticată dur, din punct de vedere vestimentar, de câteva ori, de Iulia Albu. Recent, stilista a reucnoscut că a ajutat-o pe Anamria Prodan să se îmbrace, spunându-și părerea despre soția lui Reghecampf.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu este moderatoarea emisiunii „Poliția modei', difuzată pe Antena Stars. Stilista comentează stilul vestimentar al vedetelor, iar printre acestea s-a numărat și Anamaria Prodan, cea despre care a spus că a ajutat-o cu ținutele pentru o perioadă scurtă de timp. Cele două au fost prietene în trecut.

Iulia Albu a îmbrăcat-o pe Anamaria Prodan. Ce părere are despre impresară: "Este o femeie..."Iulia Albu a îmbrăcat-o pe Anamaria Prodan. Ce părere are despre impresară: "Este o femeie..."

Cele două vedete au avut în trecut câteva conflicte puternice și nimeni nu credea că vor ajunge să fie prietene. În ultimii ani, Anamaria Prodan a a fost în atenția presei și a trecut printr-o serie de transformări fizice, dar și vestimentare. Impresara a renunțat la coafura palmier, iar acum a apelat la extensii de păr.

Citește și: Ce emisiune va prezenta Iulia Albu la Antena Stars:„Lucrurile devin periculoase'

Citește și: Cum a scăpat Iulia Albu de problema căderii părului:”Nu m-am axat doar pe medicație, ci și pe…”

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Victor Socaciu și unde va fi înmormântat. Marina Almășan:„Voia să…'

Citește și: Ana Porgras este internată în spital. Cum se simte fosta gimnastă:„Nu mai pot…'

Iulia Albu a îmbrăcat-o pe Anamaria Prodan

Iulia Albu prezintă emisiubea „Poliția modei', difuzată la Antena Stars, unde comentează stilul vestimentar al celebrităților din România. În vizorul stilistului a intrat și Anamaria Prodan, cea despre care a spus că a ajutat-o cu ținutele pentru o perioadă scurtă, dar și cu care a avut și o relație de prietenie.

N-ai voie să îți comentezi prietenii, foștii prieteni, foștii clienți de styling? Am colaborat un pic, foarte puțin, nu contează. Nu avem parti-pris aici. Vorbim astăzi despre Anamaria Prodan', a spus Iulia Albu, potrivit libertatea.ro.

De asemenea, criticul de modă e de părere că Anamaria Prodan a investit mult în garderoba și în imaginea sa. Alături de Ovidiu Buta, Adina Buzatu și Cristian Mitrea, Iulia Albu a comentat stilul vestimentar al impresarei. „Stilul Anamariei Prodan a suferit multe modificări. Și modificări și suferă. Cred că toți i-am spus să scape de palmier. Ne-am dat seama toți că palmierul a făcut-o celebră. Este o femeie asumată și care a încercat mereu să se perfecționeze anumite aspecte. Primele imagini apărute cu ea în presă erau niște nuduri. A ajunge din punctul acela în punctul de a fi respectată și… Noi aici nu ne vom lua de felul în care arată oamenii. (…) Imaginea generală nu are nicio legătură cu suma pe care o plătești pentru o etichetă sau trei', a spus Iulia Albu despre Anamaria Prodan.


Iulia Albu i-a aruncat mai multe haine Anamariei Prodan

În urmă cu câțiva ani, Iulia Albu se înțelegea foarte bine cu Anamaria Prodan, iar impresara a chemat-o la ea acasă pentru a-i face „curățenie” în dressing. În cadrul unei rubrici pe care o avea în emisiunea lui Măruță, Iulia Albu i-a aruncat impresarei numeroase haine, dar ea le-a recuperat și nu a ținut cont de sfaturile stilistei.

Eu mi-am luat înapoi toate hainele, pentru că eu sunt Anamaria Prodan și orice aș pune pe mine sunt eu și eu știu cum să mi le port. Am atitudine, deci pot să port orice. Așa că pot să ies pe stradă și în trening', declarat Anamaria Prodan la momentul respectiv.


Iulia Albu, scântei în garderoba Anamariei Prodan

Criticul de modă i-a luat apraope tot dressingul la mână impresarei și a aruncat o mulțime de haine despre care ea era convinsă că nu aveau ce să caute în dressingul Anamariei Prodan. Vedeta i-a aruncat chiar și pantalonii din piele care costau 1.300 de euro. Încă de când a ajuns în casa ei Iulia Albu a început să facă ceea ce face ea mai bine.

In valiza aia urata tii tu haine de 35.000 de euro?' / „De ce ai atatea camasi albe' si „Arata ca un ambalaj de ciocolata mototolit! Te rog adu-mi un pahar cu apa' / „Asta este o prelata nu o fusta', au fost doar câteva dintre replicile acide ale Iuliei Albu.

Sursa foto: Youtube

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter