Jennifer Lopez și Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck, vor face Crăciunul în familie. Cum se înțeleg cele două

Publicat pe

Jennifer Lopez și Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck, vor avea parte de sărbători ceva mai atipice. J.Lo, actuala parteneră a actorului de la Hollywood, va petrece primul Crăciun, ca doamna Affleck. Totuși cântăreața latino va fi nevoită se întâlnească și cu Jennifer Garner, aceasta având trei copii cu celebrul actor. O sursă din anturajul vedetelor a dezvăluit pentru presa internațională cum se înțeleg de fapt J.Lo și Jennifer Garner.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jennifer Lopez și Jennifer Garner sunt două femei de succes, care au încântat publicul cu talentul lor artistic. Cântăreața latino și actrița americană mai au ceva în comun, ambele au iubit același bărbat, pe laureatul cu premiul Oscar, Ben Affleck.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au trăit o poveste de dragoste ca-n filme. Aceștia s-au îndrăgostit în urmă cu 20 de ani, iar relația lor a fost intens mediatizată. Ulterior s-au despărțit, iar Ben Aflleck și-a găsit liniștea, pentru o vreme, alături de actrița Jennifer Garner. Ei au avut și trei copii împreună. Din păcate, mariajul nu a durat și într-un final au divorțat.

După două decenii, Ben Affleck și fosta sa iubită, J.Lo, și-au dat seamă că încă mai au sentimente unul pentru celălalt, așa că s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii superbe.

Jennifer Lopez și Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck, vor face Crăciunul în familie. Cum se înțeleg cele douăJennifer Lopez și Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck, vor face Crăciunul în familie. Cum se înțeleg cele două

Jennifer Lopez și Jennifer Garner

Jennifer Lopez, actuala soție a lui Ben Affleck, se va bucura de un Crăciun alături de familie. Aceasta înseamnă că vor fi prezenți și Jennifer Garner și cei trei copii ai actorului. J.Lo are la rândul ei fetițe gemene dintr-un mariaj anterior cu cântărețul Marc Anthony. Mulți ar crede că între cele două ar exista animozități, însă potrivit unei surse, relația lor este una de respect și prietenie.

Citește și: Ce nume poartă Jennifer Lopez după căsătoria cu Ben Affleck:’Dețin controlul’

Citește și: Jennifer Lopez este în doliu.Ce s-a întâmplat cu rețelelele ei de socializare, la o zi după ce a postat un clip cu Ben Affleck

Citește și: La 4 ani, fiul lui Vlad Miriță a jucat rolul lui Kevin din filmul Singur Acasă.Imagini de la filmări

Citește și: Ce probleme a întâmpinat Magda Pălimariu la naștere:'Am stat o săptămână în spital…'

„Vor face schimb de cadouri anul acesta de Crăciun, au o relație foarte bună. Există un respect și o apreciere reciprocă reală din cauza copiilor. Sunt atât de fericiți și asta face ca totul să funcționeze.', a declarat o sursă pentru HollywoodLife.

J.Lo și fosta soție a lui Ben Affleck au o prietenie frumoasă

Pentru J.Lo familia este foarte importantă în viața ei. Vedeta a lăsat la o parte orice orgoliu pentru a construi o relație cât mai armonioasă cu fosta soție a lui Ben Affleck.

„JLo este atât de recunoscătoare că prietenia ei cu Jen s-a îmbunătățit în ultimele luni. Se apropiaseră din ce în ce mai mult de când ea și Ben și-au reluat povestea de dragoste, dar prietenia dintre JLo și Jen se consolidează cu siguranță.', a mai declarat aceeași sursă.

Mesajul secret de pe inelul de logodnă al lui Jennifer Lopez

Povestea de dragoste dintre J.Lo și Ben Affleck a fost pe cât romantică pe atât de tumultoasă. Cei doi au avut parte și de momente nefaste când s-au îndrăgostit prima dată, în urmă cu 20 de ani. Principalul motiv a fost presupusa dependență de alcool și substanțe a actorului. Acest aspect a afectat și căsnicia sa cu Jennifer Garner.

După ce s-a reabilitat, Ben Affleck a fost determinat să-și refacă viața. Relația cu J.Lo a culminat cu o nuntă minunată. Ben i-a dăruit lui J.Lo un inel de logodnă special, gravat cu un mesaj: „Nu. Plec. Nicăieri.'

Așa își semna el e-mailurile când am început să vorbim din nou. De genul: Nu-ți face griji, nu plec nicăieri', a afirmat Lopez în cadrul unui interviu.

sursa FOTO/ Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter