Johnny Depp şi Amber Heard se despart după o căsătorie de 15 luni

Publicat pe

Amber Hard a cerut luni la Los Angeles divorţul de Johnny Depp după o căsătorie de un an şi 3 luni, susţine presa americană.

 

Cu 22 de ani mai tânără decât celebrul actor, Amber a invocat „diferenţe ireconciliabile' şi ar fi solicitat şi o pensie alimentară din partea soţului său a carui avere este estimata la aproximativ 400 de milioane de dolari.

 

Johnny Depp şi Amber Heard formează un cuplul din 2012, la scurt timp după ce actorul se despărţise de Vanessa Paradis, mama celor doi copii ai lui. Cei doi s-au logodit în 2014, iar în luna februarie a anului trecut s-au căsătorit la Los Angeles.

 

In perioada in care au fost impreuna, au putut fi admirati pe covorul rosu al unor mari evenimente glam unde nu s-au sfiit sa-si arate sentimentele. La Festivalul de film de la Venetia de anul trecut s-au tinut de mana si s-au sarutat in fata zecilor de fotografi.

 

Pe parcursul povestii lor de dragoste au aparut zvonuri ca Amber este geloasa, iar actorul ar fi fost nevoit sa-si vanda yacht-ul la care tinea enorm si pe care il cumparase cu ani in urma pentru Vanessa Paradis.

 

Anunţul despărţirii survine într-un moment extrem de delicat pentru Johnny Depp, la doar două zile după ce şi-a pierdut mama de care era foarte apropiat.

 

Foto: Hepta

 

Johnny Depp şi Amber Heard se despart după o căsătorie de 15 luniJohnny Depp şi Amber Heard se despart după o căsătorie de 15 luni
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter