Sophia Loren – Celebrată la TIFF 2016, actriţa vine pentru prima dată în România

Publicat pe

Sophia Loren vine la inceputul acestei veri pentru prima dată în România, ca invitat special al Festivalului Internațional de Film Transilvania.

 

Sex simbol al anilor 50 – ‘70, cu o popularitate internațională neegalată de nicio altă actriță italiană, Sophia Loren va primi Premiul pentru întreaga carieră la gala de închidere a celei de-a 15-a ediții, pe 4 iunie, la Teatrul Național din Cluj-Napoca. Pe 3 iunie, de la 18.30, la Casa de Cultură a Studenților, actrița va lua parte la o proiecție specială în onoarea ei.

 

„Este una dintre întâlnirile pe care mi le-am dorit de foarte mulți ani la TIFF și mă bucur că se întâmplă, în sfârșit. Sophia Loren este idolul multor generații, o prezență tonică și șarmantă, cu o popularitate enormă în orice colț al lumii. E o onoare s-o avem la TIFF și o bucurie, sper, pentru clujeni să o întâlnească, la prima ei venire în România. Ea se alătură unui șir de personalități puternice care au fost celebrate în cei 15 ani de TIFF, de la Claudia Cardinale, Annie Girardot, Vanessa Redgrave, la Catherine Deneuve și Geraldine Chaplin', declară Tudor Giurgiu, președintele TIFF.

 

Sophai Loren are în prezent 81 de ani şi spune că statutul de sex-simbol a fost mereu un compliment pentru ea. Celebra actriţa italiană are o carieră cinematografică care se întinde pe parcursul a 6 decenii, timp în care a jucat în aproape 100 de filme.

 

Sophia Loren – Celebrată la TIFF 2016, actriţa vine pentru prima dată în RomâniaSophia Loren – Celebrată la TIFF 2016, actriţa vine pentru prima dată în România

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter