Julia Chelaru recunoaște că și-a făcut mai multe intervenții estetice: ”Nu pot minți poporul cu televizorul...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Recent, Julia Chelaru a mărturisit că, de-a lungul timpului, și-a făcut mai multe intervenții estetice și a dezvăluit la ce trucuri de înfrumusețare a apelat. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta a mai dezvăluit și ce diete a ținut încă din adolescență și mai ales ce regim alimentar urmează în momentul de față.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Julia Chelaru a declarat într-un interviu pentru viva.ro ce intervenții estetice și-a făcut, dar și cât de departe ar merge în această privință. Artista a mai vorbit și despre dietele drastice pe care le-a ținut în adolescență și a dezvăluit ce regim ține în clipa de față.

Julia Chelaru recunoaște că și-a făcut mai multe intervenții estetice: 'Nu pot minți poporul cu televizorul...' / EXCLUSIVJulia Chelaru recunoaște că și-a făcut mai multe intervenții estetice: 'Nu pot minți poporul cu televizorul...' / EXCLUSIV

„Am ținut mai multe diete”

Solista a mărturisit că a ținut diete încă din adolescență, iar cea pe care o urmează acum, o dietă daneză, a ajutat-o să elimine 5 kilograme. De altfel, Julia Chelaru și-a făcut și câteva intervenții estetice, cum ar fi conturul de buze, dar spune că nu e adepta intervențiilor care să îți schimbe radical fizionomia.

Ai ținut vreodată diete?

Îți dai seama că de-a lungul vieții am ținut mai multe diete, mai ales că eram adolescentă și eram acasă… și maică-mea gătea toate mâncărurile acelea moldovenești, foarte consistente și bune. Am fost tot timpul, zic eu așa, o gurmandă. În adolescență pusesem câteva kilograme pe mine, din cauza stresului. De multe ori mâncăm din cauza unor probleme.

Iar la mine era vorba atunci de Bacalaureat, de învățat, și eu așa reacționam: mâncând mai mult. Și, la un moment dat, știu că mă pregăteam pentru o vacanță mai lungă de vară la Costinești. Începusem cu festivalurile, cu cântările și voiam să slăbesc în timp-record. Țineam, într-adevăr, diete după mintea mea. Adică nu mâncam toată ziua și leșinam mai pe seară. În sensul că seara nu mai rezistam.

Citește și: De ce l-a refuzat Julia Chelaru pe Adrian Mutu, deși a insistat să se întâlnească cu ea:„Acum îmi pare rău…'

Citește și: Julia Chelaru, marcată profund de pierderea tatălui ei:'A murit subit, făcând integrame'

Citește și: Cum se înțelege Neti Sandu cu Andreea Esca, colega ei de la PRO TV:„Ne întâlnim doar pe la evenimente. Felul ei de a se purta cu oamenii…' / EXCLUSIV

Citește și: Elena Merișoreanu a împlinit 76 de ani. Artista păstrează și acum cadourile primite de la mama ei, de ziua de naștere:„Le țin la loc de cinste' / EXCLUSIV

Deci, poți să spui că ai ținut diete drastice?

Clar am ținut diete drastice. Pentru că era lipsa aceea de informație pe vremea aceeea. Dar cele mai drastice, în adolescență, însă era corpul altfel, și, când țineam în două săptămâni chiar se vedea că slăbeam. Făceam și sport prin casă. Găsisem o carte de culturism pentru femei și făceam sport toată ziua prin curte. Și, în două-trei săptămâni, eram bombă. Dar, da, tot timpul am încercat să țin diete. Cred că sportul a funcționat cel mai bine la mine. De câte ori am avut ambiție și am făcut și sport, la mine corpul a reacționat și am și slăbit și m-am și tonifiat pentru a arăta bine.

Julia Chelaru: 'Am slăbit 5 kg'

Ai făcut și sport?

În opinia mea, cura de slăbire, să zic așa, trebuie să fie asociată cu sportul întotdeauna, ca să dea randament. Acum încerc să dau jos câteva kg cu o dietă care îi spune dietă daneză. Și chiar care face minuni! După vreo 50 de ani de experiență științifică ai tot ce-ți trebuie într-un pliculeț de 'chili con carne', pe care îl prepar în apă și e ca o mâncare normală. Sunt toți nutrienții. O masă de genul acela are 100 de calorii. Încerc să țin dieta aceasta, o dietă daneză care face minuni. Mie mi se pare că este cea mai eficientă, pentru că este slabă în calorii. E sățioasă și gustoasă.

Așa am dat deja 5 kilograme. Eu având multe spectacole mai greșesc, mai mănânc și altceva. Dar dacă aș ține ca lumea chiar aș fi super. Se slăbește în 2 săptămâni se ajunge și la 8 sau 9 kilograme. Cristina Cioran a slăbit așa! Oamenii au ajuns, după ani de cercetări, și la genul acest gen de diete care sunt bune și fac minuni.

Ce trucuri naturiste ai de înfrumusețare?

Am ceva trucuri. Pentru față, mai nou, folosesc uleiuri cu acid hialuronic, cu retinol, iar înainte știam doar de crema de zi și de cea de noapte. Acum, mie mi se pare că acestea funcționează bine pe piele și hidratează. Fac furori în mediul online și mi le-am cumpărat și eu și chiar fac diferența. Iar ca un truc, fără apă termală consider că nu e același lucru.

Nu cred că aș mai reuși să am un ten hidratat. Eu zic că apa termală chiar e foarte bună, mai ales când folosești uleiurile acestea, pentru că un acid hialuronic nu funcționează dacă nu e pe bază de apă. Deci, mulți greșesc și dau acidul hialuronic fără să fi pus apă, în prealabil. Dau cu apă termală și după aceea cu ser cu acid hialuronic și acesta ar fi un truc pe care îl folosesc și e foarte bun.

A folosit măști naturiste pentru păr

Dar trucuri vechi de la bunica sau de la mama ta?

Trucuri vechi nu am de la bunica sau de la mama, dar știu că pentru părul meu totdeauna a funcționat o mască naturistă pe bază de gălbenuș. Mulți spun că e o aberație, că nu intră în profunzime gălbenușul de ouă și nici uleiul de măsline. Dar la mine a funcționat. Amestecam uleiul de măsline, cu ulei de ricin și o lingură de iaurt gras. Puneam și un bălbenuș de ou. La un moment dat făceam și cu bere.

Îmi făcea părul foarte frumos. Apoi am folosit o mască cu maioneză și țin minte că mi-a făcut părul strălucitor. Era mai bună maioneza de casă, dar eu am făcut cu cea din magazin. Și cred că trucurile naturiste funcționează pe păr mai mult, iar fața cred că are nevoie de ceva mai mult decât că îți pui un gălbenuș de ou.

Julia Chelaru a dezvăluit ce intervenții estetice și-a făcut

Ești adepta intervențiilor estetice?

Eu am apărut și pe la TV, la anumiți doctori. Nu pot minți poporul cu televizorul, că nu mi-am mai făcut câte ceva… Dar mi-am făcut doar contur de buze, pentru că totdeauna le-am avut mai cărnoase. Mi-am mai făcut un botox, un cearcăn… lucruri de acest gen. În ziua de azi, să mergi la medicul estetician e ca și când te-ai duce la dentist. Așa sunt acum. Și nu e ceva ieșit din comun.

Totuși, știu că nu agreezi ideea ca operațiile să te transforme...

Dar da, sunt adepta micilor intervenții, dar la ceva care să nu schimbe fața și să te transforme în ultimul hal, să te facă mai rău și să-ți schimbe fizionomia. Nu sunt de acord cu acest lucru. Orice femeie e frumoasă așa cum a dat-o Dumnezeu, dar dacă mai putem corecta pe ici, pe colo… un năsuc să îl mai ridicăm, dar nu să îl tăiem prea în vânt, să nu folosesc alt cuvânt, prea ciudat. Sunt de acord cu tot ce este în acord cu fața ta și cu personalitatea ta.

Ți-ai dus mama în vacanță. Cum ați petrecut amândouă?

Da, am fost cu mama în vacanță. Noi, în afară de perioada de pandemie, când nu am reușit să mergem pe nicăieri, am fost la Praga, la Istanbul, iar acum la Atena și urmează Madrid. Mergem noi două, pentru că ne înțelegem foarte bine. Mama este cea mai bună prietenă a mea, ne înțelegem extraordinar de bine. Râdem, avem același stil și ne plac aceleași lucruri când mergem într-o vacanță, ceea ce e foarte important.

Noi nu suntem de genul să vizităm muzee. În schimb, ne place să mergem la restaurante, să luăm pulsul străzii, să vizităm doar ce ne atrage extraordinar de mult, așa cum a fost acum la Grădina Botanică de la Atena. Și-a dorit să mergem în locuri cu muzică grecească, să cântăm, să dansăm… Și așa am făcut: am cântat, am dansat… Au fost seri frumoase cu mama mea și abia aștept următoarea vacanță.

Pleacă în turneu cu Axinte

Pe plan muzical ce proiecte ai? La ce lucrezi acum?

Ca proiecte muzicale, pot să spun că o să lansez o piesă nouă. În plus filmez un clip la piesa 'Inima în palmele tale', o piesă ritmată, o schimbare de stil, cu niște versuri foarte frumoase și romantice. Și am încredere că și clipul va ieși foarte bine. În rest, am avut o vară plină, o toamnă plină cu multe spectacole, nunți și botezuri, pentru că eu cânt de toate. În curând va urma un turneu.

În decembrie vom merge în vreo patru orașe mari ale Europei cu o 'gașcă' faină. Turneul este organizat de Axinte – Florin Petrescu. Urmează un Revelion în București și nu numai, cred că în total vor fi vreo 5 sau 6 spectacole de Revelion și apoi ianuarie-februarie am de susținut concerte în diasporă. Cam acestea sunt planurile mele din viitorul apropiat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă