Kailia Posey, fetița din show-ul „Toddlers and Tiaras" s-a sinucis. Avea 16 ani

Publicat pe

Kailia Posey, fetița din show-ul „Toddlers and Tiaras”, și-a luat viața în mod tragic la vârsta de doar 16 ani, spune familia ei, într-o declarație sfâșietoare. Tânara a devenit cunoscută în întreaga lume, după ce a participat la o emisiune, iar una dintre reacțiile sale a devenit un meme folosit chiar și în zilele de astăzi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Kailia Posey, în vârstă de 16 ani, copila vedeta care a apărut în reality show-ul „Toddlers and Tiaras”, și-a luat viața, a spus familia ei. Cadavrul ei a fost găsit luni, 2 mai, în interiorul unei mașini într-un parc din statul Washington.

Kailia Posey, fetița din show-ul „Toddlers and Tiaras" s-a sinucis. Avea 16 aniKailia Posey, fetița din show-ul „Toddlers and Tiaras" s-a sinucis. Avea 16 ani

Familia nu își poate reveni din șoc, iar mama fetei a transmis un mesaj extrem de dureros pe rețelele de socializare. „Nu am cuvinte sau gânduri. O fetiță frumoasă a dispărut', a postat pe Facebook mama lui Posey, Marcy Posey Gatterman.

Citește și: Ce dietă ține Mirela Vaida, la 39 de ani:'Pe cântar nu se vede niciun gram'

Citește și: Ce mai face și cum arată Hamude de la Insula Iubirii.Iubita lui, Loredana, l-a înșelat atunci cu ispita Sorin

Citește și: Cine era mama din Timișoara, care a sărit de pe bloc, cu doi copii în brațe.Declarațiile martorilor

Citește și: Mari Fica a fost eliminată de la Survivor:'Știam că o să vină momentul…'

Kailia Posey, fetița din show-ul „Toddlers and Tiaras” s-a sinucis

Kailia Posey, fetița din show-ul „Toddlers and Tiaras”, și-a luat viața în mod tragic la vârsta de doar 16 ani. Trupul neînsuflețit a fost găsit într-o mașină, luni, 2 mai, într-un parc din statul Washington. La puțin timp după aflarea veștii, mama fetei a făcut și primele declarații, șocată fiind de cele întâmplate.

Deși era o adolescentă realizată și cu un viitor promițător, din nefericire, într-un moment necugetat, a luat decizia pripită de a-și pune capăt vieții', a declarat ulterior mama tinerei, pentru TMZ.

Posey tocmai își sărbătorise 16 ani de naștere pe 19 aprilie și a participat la balul de absolvire a liceului în weekend. Nimeni nu se gândea că va urma o așa tragedie.

Fata a început să concureze la concursuri când avea trei ani. Ea a devenit o meme populară după ce a fost surprinsă rânjind de la ureche la ureche în timpul unui segment despre Toddlers and Tiares.

Ea a ținut pasul cu circuitul concursului de-a lungul copilăriei și adolescenței, cel mai recent a concurat pentru titlul Miss Washington Teen USA în februarie. Deși nu a fost încoronată câștigătoarea competiției din februarie, Posey a câștigat anul trecut titlul de Miss Lynden Teen USA.

sursă foto- Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter