Adio, Kim Kardashian! Kanye West, vacanță romantică alături de Irina Shayk

Publicat pe

Kanye West pare că nu pierde vremea! La scurt timp după despărțirea de Kim Kardashian, alături de care are patru copii, rapper-ul de peste ocean s-a afișat la brațul Irinei Shayk, în vacanța pe care aceștia o petrec în Franța rurală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, în presa de peste ocean, au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Kanye West și Irika Shayk ar avea o relație. Cei doi nu au confirmat nimic, însă ipostazele în care au fost surprinsi vorbesc de la sine. Deși se cunosc de mai bine de zece ani, cei doi au fost prieteni și au colaborat pentru videoclipul unei piese de-ale faimosului rapper.

Citește și: Kim Kardashian divorțează de Kanye West, după 7 ani. Ce avere fabuloasă au de împărțit

Citește și: Divorț neașteptat! Kanye West încearcă de 2 ani să divorțeze de Kim Kardashian. Motivele care stau în spatele rupturii dintre cei doi

Citește și: Kim Kardashian este „hărțuită' de Kanye West să-i facă mai mulți copii!

Citește și: Kim Kardashian a primit 150 de cadouri de Crăciun de la Kanye West

Astfel, încă de atunci, cei doi au păstrat legătura, iar fotomodelul a fost invitat la mai multe petreceri în sânul familiei Kardashian. După separarea de Kim Kardashian, Kanye West a decis să își serbeze ziua de naștere alături de rusoaica mai tânără cu aproape 10 ani. Iată cum au fost surprinși:

Adio, Kim Kardashian! Kanye West, vacanță romantică alături de Irina ShaykAdio, Kim Kardashian! Kanye West, vacanță romantică alături de Irina Shayk

Kanye West și Irina Shayk, vacanță de vis în Franța

În urmă cu doar câteva zile, Kanye West a împlinit 44 de ani și se pare că a decis să o aibă alături cu această ocazie pe Irina Shayk. Jurnaliștii britanici de la DailyMail au intrat în posesia unor informații potrivit cărora cei doi au ales să viziteze regiunea Provence și s-au cazat la un hotel de lux. Cei doi au optat pentru o variantă extrem de scumpă de cazare, dat fiind faptul că o cameră costă aici cel puțin 800$ pe noapte!

„Se știu profesional de ani buni, dar el o curtează de câteva săptămâni. Kanye e un bărbat persuasiv. Au ieșit și în New Yotk înainte ca el să își serbeze ziua în Franța', au mai declarat apropiați de-ai celor doi, pentru E!.

Paparazzi britanici i-au surprins pe Kanye West și Irina Shayk plimbându-se prin Provence. Cei doi au făcut și o mică oprire, iar rapper-ul s-a transformat, vreme de câteva clipe, în fotograful Irinei Shayk. Mai mult, un apropiat a declarat pentru aceeași sursă: „Ea pare îndrăgostită. El a invitat-o în Franța, iar ea a acceptat. Nu sunt împreună oficial, dar există interes din ambele părți.'

Ulterior, cei doi și-au luat în serios rolul de turiști, așa că s-au fotografiat lângă cele mai important obiective, cum ar fi: sculptura Giant Crouching Spider, de Louise Bourgeois, la Centrul de Artă Chateau La Coste.

Cum a reacționat Kim Kardashian la aflarea veștilor

De altfel, presa de peste ocean a relatat că Kim Kardashian a aflat deja despre posibila relație dintre Kanye West și Irina Shayk. Se pare că vedeta nu este deranjată de acțiunile fostului său soț.

„Kim a auzit zvonurile despre Kanye și Irina Shayk și nu o deranjează. Dacă nu îi afectează pe copii, pe ea nu o deranjează să iasă Kanye la întâlniri.' , au dezvăluit sursele.

Sursa FOTO: Profimedia & Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter