Kate Middleton, apariție de senzație într-o rochie de 90 de lei. Ducesa a purtat-o chiar de două ori

Publicat pe

Kate Middleton a făcut senzație recent într-o rochie de doar 16 lire sterline, în cadrul unei apariții publice. Cunoscută pentru obiceiul ei de a recicla hainele, Ducesa de Cambridge nu s-a dezmințit nici de data asta, fiind pentru a doua oară când a îmbrăcat rochia de la Zara, un brand accesibil tuturor femeilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ieri, Kate Middleton a vizitat University College London’s Centre for Longitudinal Studies, ocazie cu care a ales să poarte o rochie mass market, în valoare de doar 16 lire sterline. De altfel, Ducesa de Cambridge este un style icon pentru femeile din lumea întreagă, fiind cu atât mai apreciată cu cât, de cele mai multe ori, reușește să creeze lookuri spectaculoase cu ținute ieftine… Extrem de ieftine, dacă ne gândim că rochia pe care ieri a îmbrăcat-o pentru a doua oară costă sub 100 de lei.

Kate Middleton a purtat o rochie de 90 de lei

Kate Middleton este, cu siguranță, Regina lucrurilor ieftine, reușind să arate spectaculos cu ținute și cu accesorii pe care și le permite orice femeie. Soția Prințului William a accesorizat nu o dată haine de brand cu bijuterii ieftine… Dar la fel de bine Ducesa de Cambridge poartă rochii mass-market, cel mai bun exemplu fiind cea mai recentă apariție a sa. În cadrul vizitei la UCL, Kate Middleton a făcut senzație într-o rochie Zara de doar 16 lire sterline, ținută pe care a mai purtat-o o dată și în luna ianuarie a acestui an. Atunci, ce-i drept, rochia ei, neredusă, costa 89.99 de lire… Ducesa a ales să asorteze la ținută o pereche de pantofi Hugo Boss de culoare gri și o pereche de cercei cu diamante, în valoare de 3.750 de lire,piesa de rezistență a ținutei. Machiajul simplu și elegant a completat perfect întregul ansamblu.

Citește și: Kate Middleton a strălucit la premiile BAFTA într-o rochie de acum… 7 ani!

Citește și: După trei nașteri, Kate Middleton, neschimbată într-o rochie pe care a mai purtat-o acum 6 ani!

Citește și: Ce se întâmplă cu averea lui Alin Oprea, după divorț: „Am realizat că…'

Citește și: Larisa Udilă a fost la un pas să se despartă de soțul ei

Citește și: De ce a mutat-o Oana Roman pe mama ei într-un hotel de lux

Ducesa le-a dezvăluit celor prezenți faptul că dorește să afle mai multe despre propriul arbore familial și despre modul în care statutul social al străbunicilor ei le-a afectat viețile. Se pare că provine din două familii cu o istorie bogată, Middleton – din partea tatălui, și Goldsmith – din partea mamei. Familia Goldsmith, formată din mineri, vânzători și tâmplari, a trăit într-o sărăcie cruntă, timp de mai multe generații. În schimb, strămoții tatălui ei, Michael, s-au bucurat de o educație mai bună și o viață mai confortabilă.

Kate reciclează hainele adeseori

Dat fiind că femeile din familia regală au un buget destul de substanțial alocat pentru ținute, acestea își permit o garderobă de designer și bijuterii pe măsură, pe care le folosesc în cadrul evenimentelor oficiale. Iată însă că Ducesa de Cambridge nu se sfiește să poarte haine ce pot fi achiziționate din orice mall la un preț mai mult decât decent.

Chiar dacă la evenimentele formale Kate Middleton poartă rochii de brand, în particular Ducesa de Cambridge nu diferă cu nimic de femeile obișnuite în privința ținutei, iar acest lucru i-a adus un capital de simpatie uriaș.

Anul trecut, soția Prințului William, care, în contextul pandemiei de coronavirus, și-a diminuat aparițiile publice, a participat la o discuție pe platforma Zoom. Fanii au fost încântați să descopere că Ducesa de Cambridge, aflată în intimitatea căminului său, purta o rochie verde înflorată… de la Zara. Chiar dacă rochia a costat inițial 70$ – un preț decent, de altfel -, acum se găsește pe site-ul brandului la doar 13$.

Drept dovadă că Ducesa de Cambridge nu-și alege hainele în funcție de preț stă faptul că, în 2019, la Wimbledon, Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi de 56 de lire, și tot atunci s-a afișat pentru a treia oară într-o rochie de doar 65 de lire, iar în perioada în care a fost însărcinată a refolosit rochiile de la prima sarcină. De altfel, cei mici au fost crescuți în același stil, nu o dată fanii familiei regale remarcând la Charlotte și la Louis haine purtate și de George, cel mai mare dintre copiii Ducilor de Cambridge.

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter