Kate și William – Prince Charming există!

Publicat pe

Kate este fata obișnuită care-l întâlnește pe Făt-Frumos și… trăiesc fericiți împreună până la adânci bătrâneți. Cât de mult seamănă asta cu o ecranizare Disney? Uneori însă, poveștile prind viață, iar viața, de cele mai multe ori, bate filmul.

Kate și William – Prince Charming există!Kate și William – Prince Charming există!

 

După o despărțire, doi copii și 12 ani împreună, Kate (35) și William (34) rămân în continuare cuplul regal favorit al tuturor, superba ducesă de Cambridge, extrem de iubită de britanici și nu numai, având toate șansele să o depășească în ceea ce privește popularitatea pe Prințesa Diana. Dacă pentru Prințul William a fost dragoste la prima vedere, Kate era îndrăgostită de el încă din timpul liceului, pasiunea pe care o făcuse pentru cel ce avea să-i devină soț aducându-i și o poreclă, care s-a dovedit premonitorie: „Princess-in-Waiting'. Din fericire, nu a avut mult de așteptat, pentru că Prințul ei i-a ieșit în cale în mod neașteptat pe când a vea 19 ani. Cei doi au fost colegi la Universitatea Saint Andrews, iar destinul a făcut ca William să participe la un show de fashion cu scop caritabil unde Kate defila pe catwalk. Primele lui cuvinte la vederea celei ce avea să-i devină prințesă au fost: „Shes hot!'

 

La vremea aceea, Kate se vedea cu un coleg de-al ei, însă pentru William nu a fost greu să i-o fure rivalului său, cei doi începând o relație. Din păcate însă, a fost una cu destule suișuri și coborâșuri, între 2002 și 2007 cei doi despărțindu-se de nenumărate ori. În timp, Prințul William a mai cunoscut și alte femei, dar, cu siguranță, niciuna nu a fost ca ea, pentru că, în 2005, cei doi s-au împăcat, relația lor, un subiect extrem de juicy pentru presă, devenind deja de notorietate.

 

„Ori ne căsătorim, ori ne despărțim!' – acesta a fost ultimatumul cu care Kate l-ar fi convins pe William să facă pasul cel mare, iar el s-a decis că nu trebuie să o mai piardă. În 2010, când cei doi se aflau în vacanță în Kenia, William și-a cerut iubita de soție cu un inel din aur de 18 karate, cu un safir înconjurat de diamante, bijuterie care-i aparținuse mamei sale, Prințesa Diana. Pe 29 aprilie 2011, două miliarde de oameni urmăreau imagini de la nunta celor doi. Cenușăreasa își trăia visul, iar scena sărutului din balcon probabil că va intra în cărțile de istorie. Șase ani mai târziu, Will și Kate își trăiesc în continuare povestea de iubire, alături de micuții George și Charlotte, fiind dovada vie că poveștile cu prinți și prințese chiar există.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Citește și:

Elizabeth Taylor și Richard Burton – Cea mai tulburătoare poveste de iubire

Alain Delon și Romy Schneider – O iubire dincolo de veșnicie

Cele mai tragice povești de dragoste de la Hollywood

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter