Kylie Jenner este însărcinată. Vedeta va deveni mămică pentru a doua oară

Publicat pe

Kylie Jenner este însărcinată cu Travis Scott, alături de care mai are o fetiță, pe Stormi. Cei doi au avut o relație destul de complicată, cu numeroase împăcări și despărțiri, dar se pare că și-au regăsit liniștea, pentru că surse din anturajul celor doi au confirmat sarcina vedetei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Kylie Jenner și Travis Scott nu au avut tocmai cea mai liniștită relație din lumea mondenă, dar au reușit să treacă peste divergențe și vedeta este însărcinată. Stormi, în vârstă de 3 ani, va deveni surioară mai mare. Caitlyn Jenner este cea de la care au pornit toate zvonurile care relevă faptul că una dintre fiicele ei, Kylie Jenner, ar fi însărcinată.

Citește și: Fiica lui Kylie Jenner poartă geantă Hermes la 1 an. Accesoriul costă cât o mașină!

Citește și: Khloe Kardashian, înșelată de Tristan Thompson cu cea mai bună prietenă a lui Kylie Jenner. Jordyn Woods rupe tăcerea

Citește și: Cine este Lorena Şerban, tânăra cu cel mai urmărit clip de pe Instagram. A detronat-o pe Kylie Jenner

Citește și: Stormi, fiica lui Kylie Jenner, a primit un fotoliu din pluș de 2,5 milioane de dolari!

Aceasta a spus că așteaptă cel de-al nouăsprezecelea nepot, iar internauții au remarcat că vedeta de la Hollywood nu mai postează imagini de actualitate, ci doar fotografii din arhivă. Kylie Jenner a procedat în același mod și când era însărcinată cu Stormi, anunțând sarcina abia după ce micuța ei a venit pe lume, iar fanii au observat numeroase asemănări între situația prezentă și cea de atunci.

Kylie Jenner este însărcinată. Vedeta va deveni mămică pentru a doua oarăKylie Jenner este însărcinată. Vedeta va deveni mămică pentru a doua oară

Kylie Jenner este însărcinată: „Întreaga familie este încântată'

În anul 2020, Kylie Jenner a oferit un interviu în cadrul căruia a spus dacă se mai vede însărcinată sau nu. Vedeta a povestit că atât prietenii, cât și familia, își doresc ca ea să devină mămică din nou și nici Kylie nu a exclus varianta de a aduce pe lume un alt copil. Totuși, la momentul respectiv, ea a mai mărturisit că nu face nimic în acest sens.

Un an mai târziu de la interviul cu pricina, pare că divergențele prezente între Kylie Jenner și Travis Scott au fost date uitării, iar surse din anturajul celor doi au confirmat că ea este însărcinată, iar solistul este, bineînțeles, tatăl. Potrivit Page Six, persoana care a făcut anunțul a mai spus și că: „Întreaga familie este încântată'.

Kylie Jenner și Travis Scott, poveste de dragoste demnă de film

Cum viața unui cântăreț de talie internațională poate deveni haotică, Travis Scott și Kylie Jenner au avut parte de o relație cu foarte multe suișuri și coborâșuri. Cei doi s-au cunoscut la un festival de muzică, prin niște prieteni comuni, iar cea mai tânără dintre surorile KArdashian-Jenner a plecat cu solistul în turneu, pentru a se cunoaște mai bine. În anul 2018, fetița lor a venit pe lume, iar Kylie Jenner recunoaște că Travis Scott este un tată extraordinar.

Cu toate acestea, în anul 2019 cei doi au decis să se despartă și doi ani mai târziu, în 2020, au apărut zvonuri potrivit cărora Kylie și Travis ar fi din nou împreună. Anul acesta, în 2021, o sursă a confirmat că solistul și antreprenoarea „se distrează împreună', iar bărbatul și-a făcut apariția la mai multe evenimente ale familiei Kardashian-Jenner. Iată că au decis să își dea o nouă șansă, iar Kylie Jenner este însărcinată cu cel de-al doilea bebeluș.

Sursa FOTO: Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter