La 46 de ani, Alicia Silverstone a pozat goală pentru organizația PETA: "Niciodată nu m-am dezbrăcat în filme"

Publicat pe

Deși e greu de crezut, Alicia Silverstone a pozat goală la 46 de ani! Actrița nu a făcut asta însă pentru că așa i-a cerut scenariul unui film, ci pentru a susține cunoscuta organizație pentru drepturile animalelor, PETA. Și iată că, deși fanii ei nu au văzut-o niciodată dezbrăcată în filme, au avut ocazia acum, când actrița, o cunoscută activistă, a ales să pozeze nud pentru o cauză nobilă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cunoscută militantă pentru drepturile animalelor, Alicia Silverstone a pozat goală la 46 de ani, însă a făcut-o pentru un scop nobil. Actrița a vrut să facă oamenii să conștientizeze faptul că animalele suferă pentru ca noi să ne îmbrăcăm cu pielea lor și a încercat să-i convingă să poarte produse vestimentare de origine vegetală.

La 46 de ani, Alicia Silverstone a pozat goală pentru organizația PETA: "Niciodată nu m-am dezbrăcat în filme"La 46 de ani, Alicia Silverstone a pozat goală pentru organizația PETA: "Niciodată nu m-am dezbrăcat în filme"

La 46 de ani, Alicia Silverstone a pozat goală pentru organizația PETA

Faimoasa organizație PETA are în alicia Silversone unul dintre cei mai buni avocați pentru drepturile animalelor. Actrița a renunțat la îmbrăcămintea și alte produse de origine animală, spunând că preferă să meargă dezbrăcată decât să poarte ceva făcut din blana sau pielea unui animal.

Citește și: Se poate și invers… Alicia Silverstone îi plătește fostului soț o pensie alimentară de 12.000 $ pe lună!

Citește și: Andra a cântat într-un avion pe ruta București-Cluj. Cum au reacționat pasagerii: „Cel mai tare zbor'

Citește și: Cum arată fratele Cleopatrei Stratan. Cezar a împlinit 14 ani:'Sunt foarte mândră de tine'

Citește și: Andi Moisescu, adevărul despre relația cu Andra. Ce a mărturisit despre colega de la Românii au Talent:'Mereu o să fie…'

Așadar, Alicia Silverstone a pozat goală în încercarea de a sensibiliza lumea în această privință, încercând, în același timp, să convingă oamenii să poarte doar îmbrăcăminte de origine vegetală. Încălțată doar cu o pereche de ciocate din piele artificială, actrița a pozat în fața unui cactus, actrița a transmis astfel un mesaj relevant.

„Oamenii ar trebui să aleagă pielea vegană inovatoare, realizată din cactus, ciuperci sau mere, în loc să sprijine industriile care ucid animalele pentru pielea lor și blana lor. Dacă este nevoie să mă dezbrac pentru ca ție să-ți pese de animale, atunci asta vreau să fac”, a spus Alicia Silverstone într-un videoclip pentru campania organizației PETA.

„Nu m-am dezbrăcat în filme niciodată”

Mai mult, actrița în vârstă de 46 de ani a dezvăluit că nu s-a dezbrăcat niciodată pentru un film până acum. În schimb, Alicia Silverstone a pozat goală de dragul animalelor.

„Niciodată, dar niciodată, nu m-am dezbrăcat la televizor, în filme, niciodată, nu! Dar am făcut-o acum pentru PETA pentru că atât de mult contează pentru mine. Prefer să merg goală pe străzi decât să port piele de animale”, a spus Alicia Silverstone, conform Pagesix.com.

De altfel, aceasta nu este prima oară când Alicia s-a dezbrăcat pentru PETA, și în 2019 actrița a apărut într-o campanie similară, atunci pentru a încuraja oamenii să renunțe la lâna de oaie.

Alicia Siverstone este vegană din 1999

Preocupată de drepturile animalelor, faimoasa actriță nu a renunțat doar la îmbrăcămintea din lână, blană și piele de animal, ci și la produsele de origine animală. Alicia Silverstone a devenit, astfel, vegană, în urmă cu mai bine de 20 de ani, când a decis să elimine din alimentație orice produs de origine aninală.

Am devenit vegană de dragul animalelor, dar am experimentat și experimentez o transformare a sănătății extraordinară. Acest lucru mi-a revoluționat lumea la 21 de ani și mi-a modelat enorm viața și cariera”, dezvăluia actrița.

În 2009 actrița a publicat și o carte de bucate vegană – The Kind Diet – un ghid simplu pentru a te simți grozav, a pierde în greutate și a salva planeta, după cum scrie în prezentarea cărții. De altfel, Alicia a mărturisit că a folosit aceste rețete pentru a-l menține sănătos pe fiul ei, Bear Blu.

Foto: Hepta, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter