Lady Gaga, de 6 zile la autoizolare, alături de noul iubit, de teama coronavirusului! "Încercați să nu dați virusul mai departe"

Publicat pe

Coronavirusul continuă să facă victime în lumea întreagă și nimeni, indiferent de vârstă, etnie și statut social nu este iertat. Drept urmare, Lady Gaga a luat măsuri și s-a autoizolat în casă, din fericire alături de noul ei iubit!

În timp ce Tom Hanks, Rita Wilson și Idris Elba se numără deja printre victimele coronavirusului, Lady Gaga a luat cât se poate de serios problema pandemiei și s-a autoizolat la domiciliu. Din fericire, artista se bucură de compania noului ei iubit, așadar nu are prea mult timp să se plictisească.

Lady Gaga și iubitul ei joacă jocuri video…

Cântăreața în vârstă de 33 de ani îi ține însă la curent și pe fanii ei de pe rețelele de socializare, furnizându-le acestora un update cu privire la relația ei cu Michael Polansky, CEO-ul Parker Group și absolvent de Harvard, noul său iubit.

Ziua șase de auto-carantină! Suntem puternici, jucăm cărți și jocuri video și avem grijă de noi. Important: țineți-vă mintea cât puteți de departe de stres și trupul în mișcare. Iubiți-vă, aveți grijă de voi, fiți buni și încercați să nu dați virusul mai departe dacă îl aveți. Este minunat să stați acasă dacă puteți. O dovadă de bunătate față de lumea asta', a scris Lady Gaga pe contul ei de Instagram, în dreptul pozei unde apare alături de iubitul ei, Michael Polansky.

Foto: Hepta, Instagram

Lady Gaga, de 6 zile la autoizolare, alături de noul iubit, de teama coronavirusului! "Încercați să nu dați virusul mai departe"Lady Gaga, de 6 zile la autoizolare, alături de noul iubit, de teama coronavirusului! "Încercați să nu dați virusul mai departe"
 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă