Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei, după multe scandaluri și amenințări: „Ne înțelegem bine”

Publicat pe

Laurette a avut parte de multe scandaluri și amenințări din partea lui Mihai Ștefan, tatăl fetiței sale. După o relație care s-a terminat în termeni deloc amiabili, cei doi au reușit să se împace și să lase deoparte disensiunile de dragul copilului lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurette a dezvăluit că ea și Mihai Ștefan reușit să îngroape securea războiului, de dragul Serenei. Cei doi se văd ori de câte ori bărbatul dorește să petreacă timp cu fiica lui. 

Acum lucrurile s-au așezat, însă a fost o vreme când vedeta și fostul ei iubit erau la cuțite. Au reușit să dea uitării amenințările cu bătaia, cu pistolul, scandalurile și vizitele de la tribunal. Toate acestea de dragul Serenei, fetița lor. Deși Laurette are custodia exclusivă a fiicei sale, Mihai este liber să vină să o vadă oricând dorește.

„M-am împăcat în sfârșit cu Mihai. Am lăsat la o parte neînțelegerile și tot ce a fost urât între noi. Acum suntem în relații mai bune, chiar dacă mi-a făcut multe de-a lungul vremii, mi-a furat mașina din parcare, m-a amenințat cu pistolul, m-a amenințat că mă bate. Nici nu mai știu câte amenințări au fost. Ne înțelegem bine, acum vorbim. Serena merge la el ori de câte ori dorește, când i se face dor de taică-su se duce la el. O las. Nu-i problemă. Eu am custodia exclusivă a copilului. Nu are orar de vizitare Mihai', a declarat Laurette, în exclusivitate, pentru impact.ro.

Fostul iubit al lui Laurette, într-o relație cu Majda Aboulumosha

Mihai Ștefan, fostul iubit al lui Laurette este într-o relație cu Majda Aboulumosha. Cei doi formează un cuplu și au de gând să facă și un copil. Mihai a reușit să se apropie foarte mult de Jacqueline, fiica Majdei, însă prezentatoarea nu are o relație prea apropiată cu Serena, fiica iubitului ei.

Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei, după multe scandaluri și amenințări: „Ne înțelegem bine'Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei, după multe scandaluri și amenințări: „Ne înțelegem bine'

Serena a cunoscut-o într-adevăr pe iubita lui Mihai, dar nu intră în discuții cu ea. O știe, dar mai mult din vedere așa. Nu are prietenie, ceva cu ea. Nu ies împreună la plimbare. Ea iese cu taică-su. O duce unde vrea, în parc, unde vrea ea. Nu avem nici o treabă cu ei doi ca și cuplu. Nu avem prietenii de genul ăsta', a mai spus Laurette.

Laurette s-a certat la cuţite cu fostul iubit şi l-a acuzat pe acesta de furt, după ce i-a luat SUV-ul din faţa casei. Ulterior, maşina a fost restituită de procurori.

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:'Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună' / EXCLUSIV

Citește și: Legătura neașteptată dintre Viviana Sposub și Andreea Bălan:'Nu îmi vine să cred că…'

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Simona Gherghe și ce spune despre gelozia în relație:„Cedăm pe rând’ / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima apariție TV după ce Alex Bodi a fost arestat:„Facem sărbătorile de iarnă în Dubai’. Ce a declarat despre Victor Slav

„Mașina mi-a fost restituită printr-o ordonață de către procurori. Există și un dosar penal pentru cel care mi-a luat mașina din fața blocului și bănuiesc că o să răspundă pentru faptele sale. Există un dosar de urmărire penală', declara Laurette, la momentul respectiv.

Laurette Atindehou a avut o relaţie zbuciumată cu tatăl copilului ei, Mihai Ştefan. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Serena. Pe 20 februarie 2017, mulatra s-a căsătorit cu Ciprian Nistor, aflat în puşcărie pentru evaziune fiscală.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter