Cine este Vlăduț Manoliu de la Chefi la Cuțite. I-a gătit lui Conor McGregor

Publicat pe

Vlăduț Manoliu are 31 de ani și a venit în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite ca să demonstreze că este un bucătar cu experiență, care merită să ajungă în etapa următoare din competiție. S-a și întâmplat acest lucru pentru că chefii i-au apreciat preparatul din pește cu care a venit la audiții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlăduț a avut un parcurs ca la carte în bucătărie, a pornit de jos, mai exact de la curățat cartofi și a ajuns chef bucătar. Nu i-a fost ușor, dar munca și timpul petrecut în bucătărie l-au învățat multe și l-au făcut să devină omul care este astăzi.

„Mi s-a spus că nu o să ajung foarte departe în bucătărie, dar fiind ambițios am decis să demonstrez că pot. Erau un copil, m-au trimis la curățat cartofi și au venit înapoi după patru ore. Au fost uimiți de cât curățasem, așa că apoi mi-au arătat mașina de curățat cartofi. Am învățat bazele bucătăriei la Hanul Ancuței, am învățat bucătărie hard core și am ajuns să și gătesc, tot acolo. Am gătit pentru trei președinți ai României. Când am fost în Irlanda am gătit pentru Conan McGregor și familia lui', a dezvălui tânărul, înainte de-a ajunge în fața celor trei chefi.

A fost „furat' din echipa lui Chef Sorin Bontea de către Chef Florin Dumitrescu

Vlăduț Manoliu a fost remarcat de cei trei chefi pe parcursul celor două probe din bootcamp. El a gătit foarte bine, așa că atunci când a fost momentul să își formeze echipele, Chef Sorin Bontea l-a ales să facă parte din echipa lui. Și ceilalți chefi au pus ochii pe Vlăduț.

Înainte de primul battle, Chef Florin Dumitrescu a scos amuleta care îi dădea dreptul să schimbe un concurent din echipa lui cu altul de la altă echipă.

Cine este Vlăduț Manoliu de la Chefi la Cuțite. I-a gătit lui Conor McGregorCine este Vlăduț Manoliu de la Chefi la Cuțite. I-a gătit lui Conor McGregor

A ales să îl schimbe pe Zanii cu Vlăduț, astfel că Vlăduț a ajuns în echipa bulinelor. În echipa lui Chef Dumitrescu, Vlăduț a devenit rapid unul dintre concurenții de bază. Mai mult, la una dintre proble individuale în care au avut de gătit cu ouă, Vlăduț a gătit o omletă japoneză care i-a impresionat pe chefi prin tehnică și gust.

A luat unul dintre cele mai mari punctaje, iar chef Dumitrescu a rămas profund surprins de faptul că unul dintre concurenții din echipa lui știe să gătească în stil japonez.

S-a certat cu Ionuț Belei – cuțitul de aur al lui Chef Sorin Bontea

Ionuț Belei, cuțitul de aur din echipa lui Chef Sorin Bontea și Vlăduț Manoliu, din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, s-au certat în ediția de luni seară a emisiunii Chefi la Cuțite. Spiritele s-au încins atunci când cele două echipe au intrat la duel, după ce au pierdut proba de scoici, câștigată de Chef Cătălin Scărlătescu și echipa lui.

Citește și: Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite.A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

Citește și: Cine este Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite.Ce meserie a avut înainte să apară la TV

Citește și: Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.S-a mutat de 8 ani în România

Citește și: Cine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite! A trăit o dramă în copilărie

Vlăduț Manoliu s-a enervat cumplit când a văzut că toți concurenții au ridicat mâinile la expirarea timpului, iar Ionuț continua să își facă platingul. Și-a ieșit din minți și a început să țipe la Ionuț, spunându-i să se oprească pentru că proba s-a terminat.

Văzând că Ionuț nu se oprește, Vlăduț Manoliu a aruncat cu un prosop spre el, moment în care concurentul din echipa dungilor a luat foc. Ionuț Belei a fost șocat de gestul bucătarului și s-a simțit extrem de jignit.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter