Lavinia Pîrva, prima reacţie după ce s-a aflat că este însărcinată. Viitoarea mămică e fericită

Publicat pe

Lavinia Pîrva a reacţionat după ce Ştefan Bănică a anunţat public că este însărcinată. Cântăreaţa radiază de fericire, a ţinut să le mulţumească tuturor!

Ștefan Bănică Jr. a dat vestea în cadrul spectacolului pe care l-a susținut sâmbătă la Sala Palatului. Totul a fost făcut public într-o zi specială, respectiv de ziua de naștere a Violetei, fetița pe care o are cu Andreea Marin. Acesta nu a făcut mai multe dezvăluiri despre sarcina soţiei, însă a declarat emoţionat că o să devină tată pentru a treia oară.

Lavinia însă nu a vorbit despre sarcină până acum. La aflarea veştii, o mulţime de fani i-au scris mesaje frumoase, în mediul online: „Felicitări! (…) Felicitări pentru bebe! Să ai o sarcină uşoară!”

Iată că acum, cântăreaţa le mulţumeşte tuturor pentru gândurile şi mesajele frumoase, semn că este însărcinată cu adevărat.

„Vă mulțumim tuturor pentru gândurile bune și pentru energia pozitivă pe care ne-o transmiteți. 😘😘❤”, a scris Lavinia pe Instagram.

Lavinia Pîrva, deşi s-a aflat că este însărcinată, a postat o poză mai veche cu ea

Lavinia Pîrva, deşi s-a aflat că este însărcinată, a postat o poză mai veche cu ea

Primele imagini cu Lavinia Pîrva însărcinată

Lavinia Pîrva este însărcinată! Ștefan Bănică Jr. a dat vestea aseară, în cadrul spectacolului pe care l-a susținut la Sala Palatului. Totul a fost făcut public într-o zi specială, respectiv de ziua de naștere a Violetei, fetița pe care o are cu Andreea Marin.

De-a lungul timpului, s-a speculat de multe ori că Lavinia ar fi însărcinată, dar solista a preferat să dscute cât mai puțin despre acest subiect, până la urmă delicat pentru orice femeie. Și, surpriză! Iată că Lavinia a fost invitată, în urmă cu două zile, la o emisiune televizată, pentru a cânta o melodie de Crăciun, dar a ascuns cum a putut ea mai bine faptul că este însărcinată.

Mai exact, a lăsat deoparte ținutele sexy pe care obișnuia să le poarte, în cadrul show-urilor TV, preferând o ținută lejeră, cu puternice influențe masculine.

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter