Ce lecție importantă a învățat Crina Matei, de când a devenit mamă la 50 de ani: "Oamenii răi nu au făcut carieră pe termen lung"

Publicat pe

Crina Matei și-a îndeplinit cel mai mare vis, după ce a devenit mamă la 50 de ani. Artista a fost mereu recunoscută pentru discreția ei când a fost vorba despre viața personală. Foarte puțini au știut că a decis să adopte o fetiță nou-născută, pe nume Charlotte. Acum a dezvăluit câteva detalii impresionante despre trăirile ei de când o are pe micuță în viața ei, dar și despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o în această perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Crina Matei a reușit să își împlinească visul cel mare, iar viața ei s-a schimbat total în clipa în care și-a strâns fiica în brațe. Acum se pregătește să se bucure de cel mai frumos Crăciun de până acum. Chiar dacă are și destule proiecte profesionale, reușește să îmbine cu succes viața personală și cariera. Zilele acestea, artista a avut o apariție fabuloasă la o defilare de modă și a dezvăluit cu această ocazie și câteva detalii despre noua ipostază, cea de mămică.

Ce lecție importantă a învățat Crina Matei, de când a devenit mamă la 50 de ani: "Oamenii răi nu au făcut carieră pe termen lung"Ce lecție importantă a învățat Crina Matei, de când a devenit mamă la 50 de ani: "Oamenii răi nu au făcut carieră pe termen lung"

Ce sfat le dă oamenilor care sunt într-o situație dificilă

Nu îi place să fie numită vedetă, ci preferă să își folosească darul artistic și talentul ca să aducă o rază de lumină în viețile oamenilor, mai ales în cazul celor deja apăsați de povara necazurilor de zi cu zi.

„Un soi de emoție există de fiecare dată, poate diferite de la un spectacol la altul, de la un gen manifestare la alta. De ce? Pentru că orice întâlnire cu oamenii înseamnă energie. Există acea emoție care poate să fie o bucurie, poate să fie ceva stânjenitor.

Toată această sumă tu trebuie întotdeauna să o conștientizezi, trebuie să o iei, să-ți iei din ea ceea ce ție îți este favorabil și ce îți trebuie până la urmă, că și din ceva negativ poți să faci ceva pe care să-l întorci celui care a emis-o către tine și să o transformi în ceva fantastic. Tocmai de aceea îndemn pe toată lumea să nu rămână în casă și să nu stea atunci când simt că sunt apăsați de toate gândurile alea negative.

Nu poți să spui că nu te interesează. Stai de vorbă cu fiecare și dacă poți să-i schimbi ceva e bine. Până la urmă el vine cu ce vine, trebuie să fim buni contabili și balanța trebuie să fie întotdeauna în favoarea „luminii'. Să avem îngăduință și pentru cei care poate după ce au fost dați de multe ori cu capul de toți pereții vieții au ieșit de acolo un pic rușinați, șifonați, ciobiți în bunele intenții', a mărturisit Crina Matei, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și: Cum se descurcă Crina Matei în rolul de mamă, după ce a adoptat o fetiță nou-născută: „E o provocare minunată'

Citește și: Rebeca Onoriu, mesaj dur pentru soția lui Daniel Onoriu: „Nu ne dorim să vorbim la trecut despre el”

Citește și: Decizia Poliției, după ce Crina Matei era să fie omorâtă pe trecerea de pietoni: „Suntem la mâna sorții”

Citește și: Cum a început colaborarea muzicală dintre Keo și Adela Popescu: 'O admir dintotdeauna, iar ei i-a plăcut mereu muzica mea'

Cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mamă

Îndrăgita actriță recunoaște că maternitatea a avut un impact major asupra ei. Acum, Crina Matei și-a impus o barieră mentală și încearcă să vadă doar părțile bune din viața ei.

„Istoria a demonstrat că oamenii răi nu au făcut carieră pe termen lung. Istoria, undeva, i-a pus la colț. Sigur că, pe termen scurt putem să zicem că ce multe realizări are omul acela că a călcat pe cadavre, că a înșelat pe cutare, că a înșelat niște așteptări, nu a fost un prieten suficient de loial, dar să știi că natura întotdeauna echilibrează lucrurile. Dacă te gândești la lucrul ăsta, dacă oricărei provocări și stări negative tu îți vei aminti și îți vei spune că vrei să fii un om bun, chiar dacă toată lumea îți va spune că nu ai cu cine, sau să nu fii naiv.

Mai am undeva un sac de energie bună și le acord înțelegere, e foarte greu, e cumplit de greu, mai ales dacă ești jignit, mai ales dacă vezi că de multe ori ești luat de fraier. Până la urmă este ce alegi să fii: o femeie acrită de viață și de lume, și de întâmplări nefericite. Chiar vorbeam de curând cu un fost coleg de facultate de faptul că viața, de multe ori, te ia și dă cu tine de pământ, te dă capul de toți pereții, arătându-ți de multe ori că a fi un om bun nu e tocmai bine, însă pe termen lung tot tu ai de câștigat.

În momentul în care zici că eu sunt cel mai împlinit om, am tot ceea ce îmi trebuie, te poate duce undeva la o stare de confort și de relaxare și atunci nu mai faci nimic. Întotdeauna trebuie să-ți creezi noi și noi proiecții și drumuri pe care tu însăți să le faci. Până la urmă uitatul în grădina vecinului este o pierdere de timp. A-l bârfi, a fi într-o frustrare că altul a făcut și tu nu ai reușit, nu este decât o pierdere de timp. Trecerea anilor este uluitoare. Se topește timpul, se topesc zilele, totul e o alergătură, o nebunie. Hai să ne oprim și să ne bucurăm, de o întâlnire, de o cină, de o floare, de o muzică splendidă și de o seară frumoasă', a mai povestit Crina Matei, pentru sursa citată anterior.

Ce planuri are de sărbători

Abia așteaptă să se bucure de primul Crăciun împreună cu micuța Charlotte, deși apoi va avea de lucru în ultimele zile ale anului. Cu toate acestea, Crina Matei se bucură și ea precum un copil de magia sărbătorilor de iarnă.

„Ne bucurăm de brad. Ne bucurăm cu toții. Lumina este binevenită pentru toată lumea. Cu cât sunt mai colorate sunt mai fascinante pentru ochii micuți, și mai măricei, este minunat. Întotdeauna de Crăciun și de Paște stăm acasă, de Revelion lucrăm', a completat Crina Matei.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter