Legătura nebănuită dintre Mihaela Borcea și mama lui Cristi Borcea. Cum o susține fosta soacră

Publicat pe

Legătura nebănuită dintre Mihaela Borcea și mama lui Cristi Borcea. Mihaela și Cristi Borcea au fost căsătoriți vreme de 20 de ani. Cei doi au divorțat în 2011 și au împreună trei copii. În prezent, Mihaela se ocupă de resortul pe care fostul soț îl deține în stațiunea Olimp. De curând, acesteia i-a fost prelungit contractul de administrator unic până în 2027, iar Elena Borcea, mama afaceristului a fost cea care a luat această decizie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Legătura nebănuită dintre Mihaela Borcea și mama lui Cristi Borcea. Cristi Borcea și Mihaela s-au separat în 2011, iar fosta soție a afaceristului se ocupă de hotelul de pe litoral al familiei. Se pare că mama lui Cristi Borcea are o relație apropiată cu fosta noră. Elena Borcea a insistat ca acesteia să i se prelungească mandatul de administrator până pe data de 5 februarie 2027.

Legătura nebănuită dintre Mihaela Borcea și mama lui Cristi Borcea. Cum o susține fosta soacrăLegătura nebănuită dintre Mihaela Borcea și mama lui Cristi Borcea. Cum o susține fosta soacră

În vârstă de 72 de ani, Elena Borcea are un rol important în afacerile fiului său. Acesta i le-a transferat odată cu procesele pe care le-a avut, iar mama sa deține o parte dintre acțiunile hotelului Olimp. Mama lui Cristi Borcea a votat ca Mihaela, fosta sa noră, să aibă puteri depline și drept de semnătură în ceea ce privește respectiva locație de pe litoralul românesc.

Citește și: Cum se simte Mihaela Borcea la 12 ani după ce a fost intoxicată cu mercur:”Nu mai pot recupera în întregime…”

Citește și: Adevărul despre relația dintre Mihaela Borcea și Valentina Pelinel:”E un imperiu. Toată lumea muncește la asta”

Citește și:Ce reguli trebuie să respecte invitații, la nunta lui George Simion.Accesoriile obligatorii pentru toți cei care vin la eveniment

Citește și: Cum arată Brigitte Pastramă în costum de baie la 45 de ani.Vedeta are implant mamar și fesier

Legătura nebănuită dintre Mihaela Borcea și mama lui Cristi Borcea

Mihaela și Cristi Borcea au divorțat în urmă cu mai bine de zece ani, timp în care afaceristul s-a căsătorit de două ori. În prezent, formează un cuplu cu Valentina Pelinel. Mihaela Borcea se ocupă de o parte dintre afacerile fostului soț. Totodată, este de ani buni, președintele Consiliului de Administrație și director general al hotelului din Olimp.

Femeia care o sprijină din umbră pe Mihaela Borcea este chiar soacra sa, Elena Borcea. Mama afaceristului este acționar principal la firma M&A Turism Litoral SRL. În acest an a decis prelungirea contractului fostei nurori. De asemenea, aceasta a votat ca Mihaela să rămână administrator unic, potrivit Playtech.

Mihaela și Cristi Borcea au fost dați în judecată

Mihaela Borcea a fost dată în judecată alături de Cristi Borcea, de Unitatea Administrativ Teritorială a Municipiului Constanța, care solicită în instanță constatarea nulității actului juridic privind și retrocedarea hotelului pe care-l conduce.

În ceea ce o privește pe Elena Borcea, aceasta este asociată în mai multe firme de top, precum Aqua Summer SRL. Mama afaceristului este foarte activă și se implică în toate afacerile fiului său.

Elena Borcea este milionară în euro

Cristian Borcea este un afacerist cunoscut în România. Acest lucru a transformat-o pe mama sa într-o femeie bogată. Borcea a trebuit să găsească o solutie atunci când a fost condamnat la închisoare. O parte din afacerile importante ale lui Borcea au ajuns pe numele mamei sale. În prezent, este poseoarea unor afaceri de peste 300 de milioane de euro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter