Leo de la Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Anda: „Nu avea rost să mai aștept”. Reacția concurentei 

Publicat pe

Leo de la Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Anda. Tânărul a decis să facă pasul cel mare în relația cu aleasa inimii lui. Nimeni nu se aștepta la asta, iar cei doi i-au luat prin surprindere nu doar pe ceilalți concurenți și pe gazda emisiunii, Gabriela Cristea, dar și pe fanii de acasă. Iată care a fost reacția Andei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Leo de la Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Anda. Leo a decis să facă pasul cel mare în relația cu Anda, amândoi fiind participanți la Mireasa, Capriciile Iubirii, de la postul Antena. Ambii au venit să-și întâlnească jumătatea, iar norocul a fost de partea lor. Tânărul a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii lui, moment în care i-a luat prin surprindere pe ceilalți concurenți.

Leo de la Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Anda: „Nu avea rost să mai aștept'. Reacția concurentei Leo de la Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Anda: „Nu avea rost să mai aștept'. Reacția concurentei 

Leo a fost unul dintre concurenții care a intrat în atenția tuturor încă de când forma un cuplu cu Nora în casa Mireasa Capriciile Iubirii.

Citește și: Yana și Andrei s-au logodit la Mireasa. Doamna Mioara:”Nu îmi doresc o noră ca ea”

Citește și: Andreea de la Mireasă este însărcinată cu Radu:”Barza s-a lăsat așteptată”. Primele imagini cu bebelușul

Citește și: Călin Goia și soția lui fac bani din imobiliare:Ea e pe partea de design, eu pe cea tehnică” / EXCLUSIV

Citește și: De ce și-au separat Valentina Pelinel și Cristi Borcea bunurile înainte de căsătorie:„Cristi este un om valoros. Pe plan financiar…' / EXCLUSIV

Leo de la Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Anda

În cea mai recentă ediție, Leo a făcut pasul cel mare în relația cu Anda, concurenta cu care a decis să formeze o relația la scurt timp după ce Nora a părăsit casa Mireasa, Capriciile Iubirii, scrie Spynews.ro. Nimeni nu se aștepta la un astfel de moment atât de repede. Cu alte cuvinte, fiul doamnei Dana i-a luat pe toți prin surprindere.

Totul s-a întâmplat în timpul unei curse cu balonul cu aer cald. Leo s-a așezat în genunchi și i-a arătat superbul inel: „Nu avea rost să mai aștept. Reprezinți totul pentru mine', i-a spus el. Reacția concurentei a fost una încărcată de multe emoții. Anda i-a răspuns cu un mare Da!, astfel că cei doi vor rămâne împreună până la adânci bătrâneți.

Felicitările pentru Anda și Leo nu au întârziat să apară din partea colegilor din casa Mireasa, Capriciile Iubirii. Spre surprinderea tuturor, doamna Dana a fost la fel de fericită ca cei doi logodnici și îi aștepta în poartă să se întoarcă în emisiune de la întâlnirea unde a avut loc și cererea în căsătorie.

Entuziasmată, mama lui Leo i-a întâmpinat și i-a îmbrățișat, iar apoi nu a ezitat și i-a spus Andei că se bucură să o numească fata ei de acum înainte. Totul s-a încheiat cu o sesiune de felicitări și momente de bucurie. „Bravo!', le-a urat și gazda emisiunii, Gabriela Cristea.

Sursă foto: capturi video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter