Leonard Miron, cadou special pentru iubitul lui. Ce surpriză i-a făcut lui Miguel, după 21 de ani de relație: "A fost genial"

Publicat pe

Leonard Miron a pregătit un cadou cu adevărat special pentru iubitul lui, Miguel, care a împlinit vârsta de 50 de ani. Pentru că momentul acesta nu putea trece neobservat, fostul prezentator TV a reușit să îi facă o surpriză uriașă partenerului cu care are deja 21 de ani de relație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cei doi se iubesc și acum la fel de mult, cu toate că au trecut mai bine de două decenii de când au format oficial un cuplu. Chiar și după atât de mult timp, Leonard Miron reușește să îl lase fără cuvinte pe Miguel cu darurile fabuloase pe care i le face.

Leonard Miron, cadou special pentru iubitul lui. Ce surpriză i-a făcut lui Miguel, după 21 de ani de relație: "A fost genial"Leonard Miron, cadou special pentru iubitul lui. Ce surpriză i-a făcut lui Miguel, după 21 de ani de relație: "A fost genial"

Leonard Miron, cadou special pentru Miguel

Iubitul fostului prezentator de televiziune a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. Așa că a primit în dar o croazieră de lux, pe un vas care valorează 800 de milioane de euro. Au ținut-o dintr-o petrecere în altă petrecere și nu se opresc aici!

„Am avut o altă petrecere surpriză, am invitat o mulțime de alți prieteni pe care i-am cunoscut pe vas. (…) Aseară a fost o altă petrecere surpriză (…) Miguel mi-a spus „Dumnezeule, este pentru prima oară în viața mea când am șase petreceri de ziua mea'. (…) Croaziera asta a fost cadoul meu, iar când am fost în Barcelona m-am gândit să ne mutăm de pe un vas mare pe un vas mic. În Barcelona am închiriat un iaht. (…) A fost absolut genial. (…) Omul ăsta merită', a dezvăluit Leonard Miron, pentru Antena Stars, conform Spynews.

Citește și: Ce legătură a avut Leonard Miron cu Securitatea, pe vremea lui Ceaușescu:„A fost recrutat pentru…'

Citește și: Cu ce se ocupă acum Berta Slav, femeia care a cumpărat pesticidul cu care Mădălina Manole s-a sinucis.Câștigă peste 8 mii de lei pe lună

Citește și: Andreea Marin, replică pentru Leonard Miron, după ce a acuzat-o că-și promovează prietenii la TVR:'Se folosește de numele meu'

Citește și: Marian Manole, mesaj dur după declarațiile lui Răzvan Simion despre Mădălina Manole:”Oamenii ăștia au cunoscut-o doar în studio”

Cât costă o săptămână de croazieră pe acest vas?

Cu toate că experiența este una de vis, iar vasul de croazieră este unul de lux, se pare că este totuși un cadou pe care și-l pot permite și persoanele care nu au un nivel de trai peste medie.

„Noi suntem genul mai leneși. (…) A te duce pe un vas de croazieră nu este foarte scump. Cabinele, aici, pentru o săptămână încep de la 500 de euro de persoană, ceea ce înseamnă 1000 de euro de familie, copiii merg gratis și totul este inclus, mâncare, băutură, distacție, tot ceea ce vreți', a mai dezvăluit fostul prezentator TV.

Miguel i-a fost aproape în lupta cu cancerul

Acum sunt fericiți și apar adesea cu zâmbetul pe buze. Dar lucrurile nu au fost mereu roz în viața lor. Miguel i-a fost alături lui Leonard Miron în cele mai cumplite momente, după ce acesta a aflat că are cancer.

Şi dacă sunt gay, care e problema? Miguel nu este doar iubitul meu, este un prieten de nădejde. Suntem parteneri de viață de 10 ani. După toate articolele din presă, cea mai afectată a fost mama. Înțelegerea dintre mamă și fiu depășește anumite obstacole, dar au fost reacțiile din jur. Ea știa de relația mea. În Anglia, în Spania, pe nimeni nu interesează ce faci tu acasă, contează ce știi să faci, povestea Leonard Miron în trecut, după ce s-a aflat despre povestea lor de iubire.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă