Lili Sandu a fost cerută în căsătorie, dar amână nunta: “Suntem soț și soție, ne-a dat Dumnezeu un copil” / EXCLUSIV

Publicat pe de Andreea Archip

Lili Sandu împlinește astăzi 42 de ani. De ziua ei de naștere, vedeta și Silviu Tolu, tatăl copilului ei, sunt invitați la nunta unui bun prieten, prin urmare vor amâna cu o săptămâna planul de a petrece un weekend romantic, așa cum își doreau să celebreze aniversarea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu pare o femeie împlinită și fericită. De un an și nouă luni, ea experimentează maternitatea, o perioadă în care nu i-a fost deloc ușor. Se bucură de familia pe care o are împreună cu Silviu Tolu, chiar dacă nu au reușit încă să se căsătorească.

Lili Sandu: Suntem soț și soție'

În urmă cu trei ani, Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Silviu Tolu, care i-a dăruit inelul în escapada lor romantică la Istanbul. Deși aveau în plan să facă marele pas, îndrăgostiții încă nu sunt căsătoriți.

Nu știu, asta nu am mai pus-o pe lista de priorități, pentru că efectiv a fost cu pandemia, nu am avut timp, cu bebe. Nu este o prioritate pentru noi în acest moment, suntem împreună, suntem soț și soție, ne-a dat Dumnezeu un copil, de aici nu mai plecăm nicăieri. Merg periodic și îl împărtășesc pe Thomas, ne împărtășim și noi. Părintele ne înțelege, știe că suntem un pic deraiați de la ce ar trebui să fie, că e normal să fii căsătorit în fața lui Dumnezeu, dar cred că faptele și iubirea noastră contează mai mult decât faptul că nu am ajuns să facem acest pas, dar o să-l facem cu siguranță', a declarat, pentru VIVA!, Lili Sandu.

Lili Sandu a fost cerută în căsătorie, dar amână nunta: Suntem soț și soție, ne-a dat Dumnezeu un copil' / EXCLUSIVLili Sandu a fost cerută în căsătorie, dar amână nunta: Suntem soț și soție, ne-a dat Dumnezeu un copil' / EXCLUSIV

De ziua ei e invitată la nunta unui prieten

Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Tolu se vor distra la petrecerea de nuntă a unor amici. Fericitul eveniment are loc astăzi, când Lili Sandu împlinește 42 de ani. Suntem invitați la nunta unui prieten bun de-al lui Silviu. Probabil acolo o să petrec. O să mergem cu siguranță weekendul următor doar noi doi, pe undeva, sper să fie romantic', ne-a spus sărbătorita.

Citește și: De ce nu a mai reușit Lili Sandu să alăpteze: „Era o piatră acolo”

Citește și: De ce Lili Sandu nu i-a tăiat moțul fiului său: „Nu prea suntem cu astfel de practici'

Citește și: Cum și-a revenit Mihai Mitoșeru după ce și-a pierdut iubita într-un accident dramatic: „M-am supărat pe Dumnezeu, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc'/ EXCLUSIV

Citește și: VIVA! Shopping with Stars: vedetele au făcut shopping pentru 1 Iunie cu copiii, în ParkLake Shopping Center

A lansat Jurnalul Mamei'

Resimțind pe propria piele schimbările radicale prin care a trecut de când a devenit mamă, Lili Sandu s-a gândit să vină în ajutorul altor femei aflate la prima experiență de maternitate și a lansat împreună cu o prietenă o carte. Am lansat jurnalul mamei, este un produs care se adresează fix mamei în primul an de maternitate. Este în colaborare cu un psihoterapeut. Am observat că totul se rezuma la copil, cum să îl crești mai bine, cum să îl alăptezi, dar nimic nu se referea la mamă, practic noi eram o mașinărie care a dat viață și stătea în planul doi.

Sunt niște tehnici psihoterapeutice care te ajută să conștientizezi fiecare stare pe care o ai. Îți notezi când a zis „mama”, când a avut prima febră, când a făcut primii pași. Eu nu mai știu lucrurile astea. Este prietena mea, dar nu am ajuns să facem ședințe, pentru că nu aveam timp efectiv, dar vorbeam cu ea și îi ceream părerea în anumite situații și m-a ajutat de foarte multe ori. Eu sunt practic vocea din capul ei, ea este creierul acestui Jurnal '. Am lucrat cam 9 luni, îmi pare rău că nu am putut să îl fac în primul an, dar în primul an abia știam cum mă cheamă', ne-a povestit Lili Sandu.

Foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter