Mariana Moculescu, confesiune tulburătoare despre drama trăită de mama ei: "Mă asculta în fiecare noapte, să vadă dacă mai respir"

Publicat pe

Mariana Moculescu a vorbit recent despre o dramă neștiută de familie, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu dezvăluind pentru prima oară chinurile prin care a trecut mama ei pentru a o aduce pe lume. Minunea s-a întâmplat după nu mai puțin de 12 ani și multe intervenții chirurgicale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La rândul ei mama unei tinere în vârstă de 32 de ani, Mariana Moculescu a rememorat, într-un interviu emoționant, momentele dramatice prin care a trecut mama ei pentru a-i da naștere, dar și perioada grea a copilăriei, când supraviețuirea ei a fost pusă de multe ori sub semnul întrebării.

Mariana Moculescu, confesiune tulburătoare despre drama trăită de mama ei: "Mă asculta în fiecare noapte, să vadă dacă mai respir"Mariana Moculescu, confesiune tulburătoare despre drama trăită de mama ei: "Mă asculta în fiecare noapte, să vadă dacă mai respir"

Mariana Moculescu: „A așteptat 12 ani ca să mă aibă”

Cu emoție, Mariana Moculescu a povestit despre chinurile prin care a trecut mama ei pentru a o aduce pe lume, mai bine de un deceniu, venirea ei pe lume fiind considerată o minune.

A așteptat 12 ani ca să mă aibă… cu operații, intervenții chrirugicale, în Stațiunea Sovata an de an, rugăciune și post. Mama mă numea o minune și mă asculta în fiecare noapte să vad dacă mai respir în somn. M-a crescut cu greu și mi-a spus că jumătate eram medicamente și jumătate naștere normală', a povestit Mariana Moculescu, pentru Antena Stars.

Citește și: Ce face și cu se ocupă Mariana Moculescu, la 53 de ani

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Nidia, fiica lui Horia Moculescu: „Am diplome acreditate…”

Citește și: Anamaria Prodan, replici dure după dezvăluirile lui Reghe din emisiunea lui Denise Rifai: „Îl dau în judecată de vorbește singur”

Citește și: Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, s-au căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Mariana a povestit mai multe detalii tulburătoare, dezvăluind că mama ei a fost, practic, subiectul unor experimente medicale, din dorința de a aduce un copil pe lume.

În anii ’60, ’70 se făceau experimente, nu era medicina atât de evoluată. Maică-mea era operată toată. Nu am văzut în viața mea o burtă cu atâtea cicatrici, de la operații. Până și vezica urinară era operată. S-au făcut experimete pe corpul ei, pentru a putea avea un copil', a mai spus ea pentru sursa citată.

Cum s-au cunoscut Mariana și Horia Moculescu

Mariana Moculescu și Horia Moculescu au fost căsătoriți din 1989 până în 2000. Din nefericire, mariajul lor s-a sfârșit nu tocmai în cele mai bune condiții, însă, odată cu trecerea anilor, relația dintre foștii soți a devenit mult mai bună. Revenită în țară după 5 ani petrecuți în Italia, Mariana locuiește acum aproape de casa în care stau fostul soț și fiica lor, Nidia. De curând, invitată la Star Matinal, aceasta a făcut dezvăluiri neștiute despre începuturile relației cu fostul soț.

,,L-am cunoscut când eram foarte tânără. Eram doar un copil, aveam 18 ani. Eu singura mi-am îndrumat pasii, pentru că terminasem liceul de muzică și îmi doream foarte mult să am o intrare în showbiz. Îl admiram și îl admir ca profesionist. S-a luptat ca să își creeze profesia aceasta și pentru un bărbat e de admirat, el a făcut totul din nimic. S-a luptat în viață foarte mult, dar pentru cei din jurul lui nu’, a mărturisit Mariana Moculescu.

Chiar dacă ultimii ani ai relației lor au fost tumultuoși, iar divorțul a fost unul cu scântei, începuturile poveștii lor de dragoste au fost marcate de romantism.

,,Felul lui m-a făcut să mă îndrăgostesc de el, pentru că este un bărbat cu șarm. Avea 48 de ani când l-am cunoscut, iar eu 18. Era foarte romantic, venea la întâlniri cu flori, cu buchete mari de liliac în luna ianuarie. Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri. Îmi cumpăra cadouri care pentru mine, copil fiind, lucrurile respective mă înnebuneau. Erau lucruri micuțe din tari străine, care ma fascinau în acea perioadă a comunismului’, a mai mărturisit Mariana Moculescu pentru Antena Stars.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter